[ Silencer @ 25.07.2012. 21:30 ] @
Pozdrav momci,

Da li je iko preko Telefona dobio kod da otkljuca svoj telefon kada je ispunio neki od uslova koje su navedene na ovoj stranici:
http://www.telenor.rs/?page=8109

Dajte Informacije kolko se ceka kada se posalje zahtev :)

Ja cekam da mi posalju kod za dva telefona, za koje sam stekao uslov, medjutim dobio sam samo auto answer cim sam pustio mail, pa me intereusje kolko cu da ih cekam. Imal ko iskustva ?
[ Miroslav Cvejić @ 25.07.2012. 21:40 ] @
Na svaki odgovor se čeka oko dve sedmice. Ja znam da su neki dobili kodove posle mesec-dva čekanja. Stiže pismenim putem na adresu gde stižu računi.
[ Silencer @ 25.07.2012. 21:48 ] @
Hvala na odgovoru!

Ako neko zna za Nokia 6120c kako da ga otkljucam neka baci walktrough, ili da zapalim u neki mobilni servis da vidim kolko kosta taj kod :)
[ samo_da_pitam @ 25.07.2012. 21:59 ] @
Cekao sam desetak dana na kovertu sa kodom za otkljucavanje.

(Da li ja ne razumem ili je u nazivu teme greska? Da li je ono drugo "telefona" lapsus za "Telenora"?)
[ Silencer @ 25.07.2012. 22:17 ] @
Definitivno lapsus ;)

Ako moze neki mod da uradi modify bilo bi ql, da se ne brukam. Ko zna sta sam mislio kad sam pisao naslov ^^
[ JankoNIS @ 25.07.2012. 22:32 ] @
Reklo bi se da si mislio na telefon
[ espresso @ 26.07.2012. 07:28 ] @
Za nedelju dana stiglo mi je obaveštenje da su "prosledili zahtev proizvođaču" a već nedelju dana posle toga stigla je i šifra. Dakle, ukupno dve nedelje sam čekao na otključavanje. U pitanju je bila Nokija.
[ dzul @ 26.07.2012. 13:54 ] @
Ja sam poslao zahtev 16.7. a odgovor dobio 18og. U pitanju je Nokia. I dalje cekam kod za otkljucavanje... Valjda ce stici uskoro...
[ Mr One @ 26.07.2012. 18:15 ] @
Hehehe kad sam video naslov teme pomislio sam da nekome ko ima kod za otključavanje treba objašnjenje kako da ga unese u telefon. ,

Lepo je i pohvalno to što daju kodove, a s obzirom da ih daju posle isteka ugovora nema potrebe ni da ih zaključavaju jer za te dve godine ti moraš pa moraš da budeš njihov korisnik.
[ calexx @ 10.11.2012. 14:58 ] @
Meni je ugovor istekao pre mesec dana, otišao sam u prodavnicu i oni su napisali zahtev za otključavanje. Pre par dana mi je stiglo pismo u kome me obaveštavaju da su se raspitali kod proizvođača i dobili odgovor da je telefon nezaključan isporučen krajnjem korisniku. Pa mi još i predlažu da ponovo probam neku drugu karticu. Da li im je ovo generički odgovor ili stvarno misle da neko ne ume da ubaci drugu karticu??

Da ne pričam o tome da i nisam dobio telefon od proizvođača a i da nije baš poznato da Telenor daje otključane telefone, bar ne neki HTC koliko god jeftina varijanta bila. Sad ću da im napišem mejl, jer vidim da postoji adresa namenjena baš ovom problemu ... ili da odem u prodavnicu i malo se svađam. Bio sam u drugoj prodavnici, ne bi trebalo da ima veze koja je, ali više volim da to bude baš ona gde sam kupio pa možda opet odem i dignem dževu. Šta bre ja imam da se dopisujem sa njima, oću da mi u prodavnici reše problem a ne da sad ja to ganjam. Za svaki slučaj sam u ovoj drugoj to pokazao jednoj za šalterom i uzeo joj podatke ;) da i to navedem u mejlu. Ma zanimljivije mi da prvo napravim scenu u radnji, možda mi ponude nešto da ćutim. ;)

Poklopilo se da sam imao nešto da odradim sa mts-om, koristim jedan mobilni koji se vodi na majku ali su u poslovnici tražili da ona lično dođe da bi prebacili broj na moje ime. Majka je nepokretna pa sam napisao mejl podršci, sutradan su mi se javili i posle par dana je došlo dvoje sa svim papirima da majka i ja potpišemo tu promenu vlasnika ugovora. Brzo i bez problema a ovi me zavlače za obično otključavanje telefona.
[ avala100 @ 10.11.2012. 17:56 ] @
Citat:
calexx:  ....Ma zanimljivije mi da prvo napravim scenu u radnji, možda mi ponude nešto da ćutim. ;)
...


Probaj u Meku, odma' daju srednji obrok, plus pitu od jabuka.
Probao.