[ luna83 @ 28.07.2012. 16:11 ] @
Imam neki domaci kurs engleskog jezika - narodna knjiga, mozda ga i znate ikonica mu je crni sesircic. Elem, cim se klikne na ikonicu aplikacija se pokrece preko celog monitora(kao u slucaju igrica), nema prozor tako da ga ne mogu ni minimizirati ni zatvoriti klikom, zatvaranje se vri sa Esc tasterom. Znam da postoje neke cake da se pokrene u obliku prozora ali ni jedna koju znam ne funkcionise ovde probala sam Shift+Enter i neradi probala sam da da u target polje "C:\Program Files\Engleski\ENGLESKI.exe" dodam -window, ni to ne radi a inace radi bratu kod nekih igrica inace dok program radi nema ga ni u taskbaru sto sam primetila kada sam u toku rada kliknula na windows taster pa se onda pojavi start meni i taskbar a tog programa nema. A prozorski oblik mi treba da bi mogla da ga minimiziram kada naidjem na neku nepoznatu rec koju bih da pogledam na netu, ovako pak moram skroz zatvoriti program pa ga ponovo otvoriti program je naravno mator, radjen za win 98, ali radi i na XP i na W7 ali i kod jednog i kod drugog se isto ponasa |