[ stoprocentni @ 04.08.2012. 10:49 ] @
Ima veliku dijagonalu, lepo radi, ja zadovoljan. Međutim, problem je u tome što prilikom pretrage pronalazi samo nešto više od polovine ponuđenih kanala. Dodatni problem je u tome što ima kapacitet za memorisanje maksimalno 30 kanala.

Ne razumem se baš najbolje stoga pitam, postoji li način da rešim ovo relativno jeftino (kupovinom nekog uređaja eventualno -- lupam: eksterni TV tuner na primer)?

Znam, najelegantnije (i najskuplje!) rešenje bi bilo kupovina novog TV-a, ali trenutno nisam u mogućnosti pa tražim potencijalni workaround.

Hvala unapred na pomoći!
[ voyager @ 04.08.2012. 10:52 ] @
Očigledno koristiš analognu kablovsku. Uzmi njihovu uslugu digitalne televizije tj. SBB D3. Dobićeš poseban risiver koji ćeš povezati preko skarta. Svi kanali će ti biti dostupni i imaćeš odličan kvalitet slike.
[ calexx @ 04.08.2012. 11:25 ] @
Neki stariji televizori nemaju sve specijalne kanale pa je možda tu problem mada je polovina baš previše. Ja na svom starom teveu nemam jedan opseg S kanala i nisam mogao da hvatam možda tri programa. Koji i kakav televizor je u pitanju, da li ima frekventno ili naponsko (ili kako se to već zove) podešavanje kanala?
Naravno, mogao bi da pomogne eksterni tjuner ... ali je pravo rešenje digitalna televizija, em je slika neuporedivo bolja, em ima mnogo više programa, em nije skupo pa bi neki eksterni tjuner više koštao.
[ PedjaZ @ 05.08.2012. 11:50 ] @
Starih video rekordera ima svuda - nema potrebe kupovati eksterni tjuner.
Nadji neki koji moze da memorise gomilu kanala pa ih preko njega menjaj.
TV i VIDEO R. spoji preko video ulaza/izlaza da ti ne bi bila jos ruznija slika.
Pozdrav
[ stoprocentni @ 05.08.2012. 12:30 ] @
OK, smisliću već nešto, dali ste mi par dobrih ideja. Jedno je sigurno: SBB neće dobiti ni dinar više. :)

Hvala svima na pomoći!
[ Fac Ut Vivas @ 07.08.2012. 01:28 ] @
Citat:
stoprocentni:Jedno je sigurno: SBB neće dobiti ni dinar više. :)


Nemoj da si takav, od čega ću ja da primam platu :)

Uzmi kao što ti je voyager rekao D3 receiver ako imaš mogućnosti, ne košta te ništa više ako imaš i njihov net. Čak ispadne i jeftinije.
[ calexx @ 07.08.2012. 08:35 ] @
Ako nema net, može da ga košta 200 mesečno a ako ima Telekom ADSL, kako mu piše u potpisu, može da uzme SBB internet, da ga košta manje a da dobije mnogo veću brzinu. Uz digitalnu televiziju.
Ala navijam za tebe da dobiješ više para. ;)