[ cape011 @ 08.08.2012. 14:48 ] @
Pozdrav, da li neko moze da mi napise par sajtova za trazenje posla u kanadi,
ali da su provereni, mogu u googlu lako potraziti ali naravno nadje mi milion rezultata,
a meni bi bilo korisnije da mi neko da sajt koji je licno koristio i eventualno nasao posao preko istog.

Ako neko ima iskustva vezano za priznavanje diplome ili polaganja ispita za akreditovanje u kanadi molio bih da mi napise u postu.
hvala

[Ovu poruku je menjao cape011 dana 09.08.2012. u 15:50 GMT+1]
[ Klavijaturista @ 06.09.2012. 13:18 ] @
Sve to sto pitas moze da se nadje online. Zaposaljavanje u Kanadi moze da se zavrsi bez agencija i slicnog. E sad, ako nisi spreman da za emigraciju odvojis jaaaaaaaaako puno vremena, bolje da se i ne nadas nekom velikom uspehu.
That being said, evo ti jedan sajt a za ostale se potrudi! www.jobserve.com
Proveren, ja nasao posao, imao LMO i ugovor i poslodavac umro. To se zove sreca, a tebi zelim da ne budes moje srece.
[ cape011 @ 16.09.2012. 17:52 ] @
Taj sajt sam nasao medju prvima. Ipak hvala. SLececi put vise srece .
Ja jos nisam poceo time da se bavim jer moram fakultet da zavrsim, ali zeleo sam da na vreme pocnem, jer znam da to sve dugo traje.
[ l.boban @ 24.10.2012. 10:56 ] @
Citat:
Klavijaturista:
Sve to sto pitas moze da se nadje online. Zaposaljavanje u Kanadi moze da se zavrsi bez agencija i slicnog. E sad, ako nisi spreman da za emigraciju odvojis jaaaaaaaaako puno vremena, bolje da se i ne nadas nekom velikom uspehu.
That being said, evo ti jedan sajt a za ostale se potrudi! www.jobserve.com
Proveren, ja nasao posao, imao LMO i ugovor i poslodavac umro. To se zove sreca, a tebi zelim da ne budes moje srece.

Pozdrav, pijanisto. Nadjoh ovde ovaj tvoj komentar, a i jos negde od pre 1 god. mozda i vise na nekom drugom mestu. Da li si na ovoj strani samo aktivan, ili ima jos negde gde si prisutniji ? Pa sta bi na kraju, ode li ili ne za Kanadu ?