[ david18 @ 15.08.2012. 11:28 ] @
Zdravo, obishao sam sve teme koje imaju rech potkovlje, ali nisam nashao slichan problem sa mojim. Vidite imam potkovlje od koga moze da se naprave dve sobice, postavljacu redom slike, i objashnjavati shta je shta i gde. Naravno problem mi je cena svega toga, ali i funkcionalnost. Pa hajde da izlozim svoju ideju. Sve sliek ispod su ustvari slike prve sobe. Drugu sobu cu novom postu. ![]() Ovo je od ulaza sa desne strane, numerichki cu vam oznachavati grede, tako da bi ste znali u 3d prostoru gde se nalazi slika koja je slikana. ![]() Ovo je pogled sa desne strane ali josh malo levo od ove slike iznad ![]() Ovo je pogled sa leve strane bukvalno preko puta ove slike iznad ![]() ovo je pogled pravo, izmedju ove dve slike odozgo ![]() Ovo je pogled iz druge sobe, gde se u celosti vide sve ove slike koje sam prethodno izlozio. ![]() ovo je pogled na sobru broj dva. Ovako s obzirom da je krov mnogo visok, razmishljao sam da preskochim izolaciju krova, i da odmah predjem na sobu. Namerno sam slikao sobu iz svih ovih uglova, da bi ste videli shta pokushavam. Vidite grede 1, 0, 3. One su bukvalno u visini jedne prosechen sobe, razmishljao sam da sa njihove gornje strane iskujem daske, pa na dasku ter papir, na papir mineralnu vunu pa stiropor neki tanji i onda gipsanu tablu. I tako nparavim jednu normalnu sobu, bez prevelikih uglova, jer primecujete da je krov na visini ob ploche bogami i 4 m, ako se ne varam. Tako da mislim da je nepotrebno sve to izloirati, mnogo ce para koshtati, a ovako em dobijem finu prostoriju, a i ne koshta puno. . Naravno, ima tu jedan mali deo krova koji ce morati da se doradi. Ali opet nisam toliko struchan zato i pitam vas. Dali ima ljjudi koji umeju ovo da rade, i dali smatrate da je moja ideja izvodljiva. |