[ GMarco24 @ 21.08.2012. 15:49 ] @
Pozdrav, Koristim Linux Mint 11 i imao sam problema sa Firefox-om jer se iznenadno crash-ovao. Pokusavao sam da reinstaliram, updejtujem i kako nista nije dalo rezultata resio sam da kompletno sve njegovo skinem i instaliram od nule. Ali, kako nisam znao kako se to tacno radi, isao sam po folderima i brisao sve sto ima u imenu firefox ili mozilla. E sad vise nikako ne mogu da instaliram. Medju redovima ovo su error-i: dpkg: warning: files list file for package `firefox-locale-en' missing, assuming package has no files currently installed. dpkg: warning: files list file for package `firefox-globalmenu' missing, assuming package has no files currently installed. dpkg: error processing /var/cache/apt/archives/firefox_14.0.1+build1-0ubuntu0.11.04.1_amd64.deb (--unpack): trying to overwrite '/usr/lib/firefox/plugins', which is also in package adobe-flashplugin 11.2.202.238-0natty1 E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1) Pokusavao sam apt-get -f install i nista. Sta sad? :) |