[ pmilos @ 23.08.2012. 11:43 ] @
Imam pomenutu navigaciju od maja meseca ove godine i tokom jako sunčanih dana i istovremeno, dok je uređaj na auto punjaču, ekran se ugasi, a funcionišu govorne komande.
Zadnji deo uređaja je tada jako vruć, toliko da ga skoro ne mogu držati duže od par sekundi. Kada ga isključim sa punjača, neophodno je da prođe i do desetak minuta da počne slika na ekranu da se nazire, a u narednih par minuta se i u potpunosti normalizuje. Ako ga ponovo priključim na punjač, vrlo brzo se ekran ponovo ugasi.
Tokom noći ili tokom manje sunčanih dana, ovo se ne dešava.
Automobil ima crnu instrument tablu i jako je toplo oko nje.
Što se tiče usmerivača vazduha, originalni držač navigacije je takve dužine da mi onemogućava montiranje navigacije tamo gde cirkuliše hladan vazduh od klime.

Mene interesuje da li je ovo uobičajeno ponašanje kada je jako toplo vreme i ako nije, šta mi preporučujete.
Inače, servis uvoznika (HRP) ne mogu da dobijem već mesec dana.


DRUGO PITANJE se odnosi na FM predajnik na uređaju.
Njemu se inače pristupa preko glavnog menija (dakle kada je van GPS-a moda), a ponekad dok sam u GPS modu, javi se potreba da pristupim FM predajniku, a to znači da moram da izađem iz GPS moda, što je u toku vožnje komplikovano i nebezbedno.
Postoji li neki skin koji rešava ovaj problem.

TREĆE PITANJE: sa prvom verzijom iGO Primo 2.0 softvera (v 9.6.5.216230) dešavalo mi se da se uređaj restartuje kada uđem u tunel.
Sada imam 9.6.5.221194 i kako nisam imao prilike da prođem nekim tunelom, ne znam da li će se to i dalje dešavati.