[ torb-d-man @ 24.08.2012. 19:23 ] @
Nisam našao na ES - u da je neko pisao o ovome ako ipak ima neka moderator baci link. skoro sam instalirao win 7 ultimate Kada god otvorim neku novu aplikaciju keyboard se postavi na ENGLISH (United States) automatski. Npr. pišem u operi nešto na srb latinici, otvorim firefox i kucam nešto u googl-u i vidim "on" mi prebacio na ENG (United States). Ili otvorim notped - isto automatski se prebaci tastatura na englesku. U dijalog boxu "Text Services and Input Languages" sam postavio u onom kombo boxu da mi bude Serbian (Latin, Serbia) - difoltni input language Ispod u onoj listi "Installed services" mi stoji ovim redosledom: -Serbian (Latin, Serbia) -English (United States) -Serbian (Cyrillic, Serbia) Kako da zaustavim ovu automatsku korekciju na English (United States) svaki put kada otvorim neku novu aplikaciju?! Znači ovo je za mene viša matematika koji li je mozak smislio da ovo ovako funkcioniše. Kako da postavim da mi uvek bude difoltna tastatura Serbian (Latin, serbia) da bih mogao da koristim naša slova? I da to tako bude u bilo kojoj aplikaciji u kojoj radim sve dok ja ručno ne promenim na recimo SR (ćirilica) ? Molim pomoć. |