[ I AM BORGS @ 27.08.2012. 20:33 ] @
pozdrav ! Instalirajuci igru sa neta instalirao se i IMINENT. pošto mi netreba deinstalirao sa ga sa add or remove.... međutim ostao je folder u program files-u. pokusao sam ga rucno obrisati i nemogu. onda sam pokušo sa free comanderom i ništa. nakon toga odem u registry i u hkey local machine- software obrišem iminent. na moje razocarenje ponovo pogledam u program files kad folder iminent i dalje stoji i neda se nikako obrisati. živcira me je svaki put kad idem na net pojavi se iminent.com . molim znalce da pomognu !!!!
[ TeslaElectronic @ 27.08.2012. 22:52 ] @
ako ti prijavljuje da ne možeš da obrišeš folder onako u prozorčiću sa x onda instaliraj unlocker, kad pokušaš da ga obrišeš onda će ponovo isto da se pojavi samo što će tada unlocker reagovati i pojaviće se opcije unlock,rename i delete onda klikneš na delete pa OK i to je to,posle toga bi bilo poželjno restartovati računar, Ima još jedna opcija: prvo restartuj računar pa kad opet podigne sistem pokušaj tad da ga obrišeš ako i dalje neće onda uradi ono prvo. pozz
[ I AM BORGS @ 28.08.2012. 09:19 ] @
unlocker je odradio posao kako treba - obriso je iminent iz program files. puno hvala na pomoći. pozdrav
[ moro @ 29.08.2012. 13:04 ] @
Ovaj Iminent je prava guba.
Pored ovog sto si uradio, predlozio bih ti da udjes u registar i obrises sve sto je pod "Iminent" - iz sopstvenog iskustva ti kazem da ima dosta toga.
Pogledaj u Task Manager-u, imas li nesto kao T2 exe ili slicno, ako je tamo onda jos nisi ocistio komp od Iminenta.
[ I AM BORGS @ 29.08.2012. 21:27 ] @
u task manageru nisam našao ništa slično kao šta si napisao. isto tako i u registriju .izgleda da je uredu. pozz