[ kreculj @ 29.08.2012. 12:17 ] @
PA DA KRENEM REDOM

1. Nikako ne prihvatajte USB MODEM od MTS-a ako Vam ponude ako nemate ADSL u mestu gde zivite za 1dinar (kontrola troškova), zašto evo Vam objašnjenje:

- kada bude stigao ADSL nećete moći da uzmete paket u promociji ipTV i ADSL nego ćete morati da uzmete posebno adsl sa protokom 1.5MB (taj je najmanji) i poseban ugovor za iptv i kada se to sabere izadje jako mnogo. U mom ugovoru nigde to ne piše ali sam od njih dobio odgovor da je to tako pošto većkoristim jednu promociju od njih tj taj jbn USB modem.

2. Kada Vam ugovor bude isticao (u medjuvremenu ste dobili i morali da prihvatite takav ugovor jer bi u suprotnom platili pune iznose pretplate), i sada hocete da raskinete ugovor morate da platite 1350dinara raskidanje ugovora, zbog čega jer to ne piše u ugovoru iako ste prihvatili ADSL opet njihov odgovor to je tako.

Da li to znači da mi treba dobro pravno lice za ovo ili šta da radim. Ako je neko voljan da se pozabavi ovim slučajem delimo pola pola sve što se istera na sudu.

Uvideo sam da su svi slatkorečivi do potpisivanja ugovora i posle.... Sramota !!!


Nemam reči, MTS sve brojeve od drugara i prijatelja iz imenika sam izbacio ni na jednom broju telefona iz MTS-a se necu javljati, bojkotujem ih, ovakve stvari da se dešavaju kod nas i da svi ćute i potpisuju ugovore sa njima ,.... smeju Vam se u lice i lažu.

[ Dexic @ 29.08.2012. 12:29 ] @
Ma pazi sto ces da ih uplasis sto se ne javljas ;) *prvi znaci paranoje
[ kreculj @ 29.08.2012. 12:33 ] @
ha ha ha...

tek da ukazem drugima da se i oni ne prevare kao i ja i jos mnogo njih koji su naseli ...
[ Slobodan Milivojevic @ 29.08.2012. 14:28 ] @
Verujem da je u ugovoru koji si prihvatio upravo tako i pisalo.

Meni kad su nudili to pre par godina, rekli su da posle neću moći nikakvu promociju da koristim.
[ kreculj @ 30.08.2012. 07:07 ] @
U mom ugovoru i opštem ugovoru koji je sklopljen sa njima (i to mi poslali postom bez ijednog mog potpisa) ne spominje se nigde naknada za otkaz ugovora!!!

Pise ovo u zahtevu za zakljucivanje ugovora o pretplati na usluge itd,....


član 5

Ugovor se zaključuje na minimalni period od 24 meseca od momenta potpisivanja. Ukoliko KORISNIK ne otkaže dalje važenje ovog ugovora najkasnije 15 (petnaest) dana pre isteka ugovorenog perioda, ugovor se obnavlja na neodređeno vreme.


a u opštim uslovima ugovora stoji lepo napisano u članu 15 trajanje i prestanak ugovora

sledeće:

...Korisnik može otkazati ugovor piemenim obaveštenjem dostavljenim preporučenom pošiljkom Telekomu Srbija sa otkaznim rokom koji ističe poslednjeg kalendarskog dana u narednom mesecu,....


Gde se ovde spominje plaćanje GAŠENJA tj OTKAZA UGOVORA ?