[ Tyler Durden @ 01.09.2012. 10:37 ] @
Trebao bi neko da se malo pozabavi hosting podforumom jer u zadnje vrijeme tamo ima samo prepucavanja između hosting pružalaca usluge koji na taj način pokušavaju da se istaknu i privuku korisnike. Da ne ulazimo u to koliko je takvo ponašanje za njih same kontraproduktivno, hosting podforum počinje da liči na pijacu i dovikivanje sa jedne tezge na drugu, a to ne valja za ES.
Tu se negativno najviše ističe član Lighttwen koji, em što je generator najvećeg broja prepucavanja, isto tako podiže teme koje su stare i po nekoliko godina, naravno, sve u cilju nabijanja postova i što više potpis linkova na svoj hosting.
Naravno, tu je i od ranije poznat organima gonjenja, srpsko gradjevinarstvo sa svojim prepoznatljivim stilom.

Mislim da bi se uz par laganih brisanja i opomena situacija dovela u normalu :-)
[ Gojko Vujovic @ 01.09.2012. 10:53 ] @
Praticu ga da vidim o cemu se radi. Mada bi jako korisno bilo kada biste sporne poruke prijavljivali preko "alert" sistema, trouglic ispod poruke. Hvala :)
[ Tyler Durden @ 01.09.2012. 12:08 ] @
Citat:
Gojko Vujovic: Praticu ga da vidim o cemu se radi. Mada bi jako korisno bilo kada biste sporne poruke prijavljivali preko "alert" sistema, trouglic ispod poruke. Hvala :)


Zaboravio sam na tu mogućnost.
Biće praktikovano od sada :D
[ Sceka @ 01.09.2012. 14:08 ] @
Citat:
Gojko Vujovic: ...bi jako korisno bilo kada biste sporne poruke prijavljivali preko "alert" sistema, trouglic ispod poruke. Hvala :)

Da ne smaram sa novom temom a pomenuto je - moze li taj korisni trouglic da bude malo vidljiviji? Mislim da je previse 'nevidljiv' pa se zato retko/neadekvatno koristi. Hvala, i izvinjavam se sto ovako upadam! :)


Pozdrav!
[ Milos911 @ 01.09.2012. 19:27 ] @
Citat:
Gojko Vujovic: Praticu ga da vidim o cemu se radi. Mada bi jako korisno bilo kada biste sporne poruke prijavljivali preko "alert" sistema, trouglic ispod poruke. Hvala :)
Nema sta da se prijavljuje, kad je svaka poruka za brisanje. Nije da neko nekontrolisano spamuje, ili da je neko ogromno prepucavanje.

Problem je sto nema sta kvalitetno da se procita, jer gomila provajdera i "provajdera" u svakoj, ali bas svakoj temi nesto pametuje. Forum kao da nije forum, nego oglasna tabla(suptilna).
Svi su fini, bajni i sjajni, ispisu deset strana a ne napisu nista.

Onda se pojavi neki problem sa nekim "provajderom", pa podforum postane tehnicka podrska za doticni hosting. Daleko od toga da ne treba iznositi probleme, ali te teme kasnije prerastu u cirkus sa pitanjima "a kad ce meni hosting proraditi".

Ono je najpametnije zatvoriti na par meseci, dok se ne iscisti, pa onda pokusati sa dovlacenjem neke normalne ekipe u taj deo. Ovako ce se samo nastaviti sa nekvalitetom (i ne, ne moze da se sredi brisanjem poruka)...

Pozdrav