[ ownage88r @ 08.09.2012. 14:03 ] @
Zdravo svima. Molim vas ko zna da mi pomogne neka pise,ili ako je video ili cuo nesto slicno nek podeli iskustvo samnom. Evo da opisem problem.Imam lcd tv sa dva hdmi ulaza i komp.Povezao sam ih hdmi kablom,tv se odmah prepozna na kompu,slike se prebaci i zvuk sve ok.Onda ajde da probam da nesto pustim,prebacim neki film na tv i krenem da gledam,uhh sve extra i posle jedno 10-15 minuta nestane struja u celoj kuci.Prvo pomislio da je nestalo struje,aj da ja proverim,i tad vidim da je osigurac na tabli(sklopka) iskocila.I ja ga vratim i sve ok.Palim racunar opet,pustam neki drugi film i posle 10tak minuta kasnije isto,i tako vec jedno 20 puta.Ako ne povezem tv i komp sve radi normalno,i komp i tv radi bez ijednog problema,mogu da igram satima ili da gledam tv cak istovremeno i nista,sve ok. Menjao sam kabl,mislio da ima neki kratak spoj(mada ako ima onda bi' odmah trebao da izibje osigurac ne posle 15 minuta.) Stavio drugu grafiku,aj da proverim da nije to.Posle nekoliko minuta opet isto.Cak i napajanje probao drugo sve isto. Zasto se to desava,ako ima neki kratak spoj ili tako nesto zasto ne odmah i startu,zasto posle 10tak minuta? Molim vas ako neko zna nesto ili ako je video nesto slicno neka podeli slobodno,zanimaju me sva misljenja. Inace tv je nov a komp star malo vise od godinu dana. hvala svima unapred ![]() |