[ Pekunio @ 10.09.2012. 22:49 ] @
Ovo je program za evidenciju i pregled radnog vremena za 50 radnika.Ja sam u programu postavio da radno vreme radnika iznosi 8 sati i mesecni fond 168 sati.To sve moze da se promeni i prilagodi sopstvenim potrebama.Radno vreme se menja samo u listu "Januar" u celiji "BO3" a ostali pokupe podatak automatski.Mesecni fond se menja u svakom listu posebno i to u celiji "BN1".Imena radnika upisujete samo u listu "Statistika" a dalje se prenosi automatski.U celijama za upisivanje pocetak i kraj radnog vremena, za svakog radnika posebno,postavljena je padajuca lista za vreme od 0 - 24 ali u rasponu od 15 minuta.Kada je radnik odradio manje od zadatog radnog vremena polje za ispis koliko je vremena odradio oboji se u zuto,ako je isto u zeleno, a ako je proveo duze na poslu u crveno.Na kraju kolona se za svakog radnika ispisuje koliko je ukupno proveo na poslu i na kraju svakog meseca se moze videti da li je imao manjak ili visak radnih sati. U listu "Statistika" vrsi se pregled po kvartalima i za celu godinu. ako Vam se program svidja mozete ga slobodno menjati i prilagoditi sebi.Iskreno se nadam da ce nekome koristiti.Ja sam jos uvek pocetnik u radu sa excelom pa ako nesto nije kako treba vi javite da ispravimo. Takodje ako neko ko super radi u excelu vidi da nesto moze da se uprosti a da nije VBA kod, neka slobodno predlozi ili sam izmeni.Pozdrav! |