[ maxamaxa1 @ 12.09.2012. 19:19 ] @
kakav je co2 Cloos GLC 403 PA interesuje me vase misljenje o ovom co2 aparatu sta moze i dali je mocan?Hvala |
[ maxamaxa1 @ 12.09.2012. 19:19 ] @
[ maxamaxa1 @ 12.09.2012. 19:30 ] @
slike
![]() [ guja011 @ 12.09.2012. 19:44 ] @
upotrebna vrednost aparata se razmatra u techzoni, tamo idu obe teme
[ Darko_zed @ 13.09.2012. 14:33 ] @
Citat: maxamaxa1: kakav je co2 Cloos GLC 403 PA interesuje me vase misljenje o ovom co2 aparatu sta moze i dali je mocan?Hvala Imao sam prilike da kompletno sredjujem jedan skoro , od elektronike pa do prekidaca , sklopki itd (velika generalka ![]() ![]() Aparati su super , masivni lepo odradjeni sto je najbitnije sem sto imam malo zamerke oko elektronike jbg ![]() ![]() Mada ne mora znaciti da se i kvarila upste ili ako jeste da je to lepo servisirano i odradjeno pa onda nema problema. Imao sam ovih vise komada na servisu pa mogu reci da su skoro svi bili nesto servisirani oko same elektronike pa iz toga ta zapazanja i tvrdnje . Opet kazem kao u predhodnoj temi u odgovoru ,a to je kupovati samo ako je 100% ispravan i po mogucstvu da se isproba jer u suprotnom servis zna biti skup u zavisnosti sta nije dobro . Imao sam prilika da donese neko na servis tako velike aparate , kupio za neku cenu ispod cene i kada donese otvorimo , pogledamo ,a ono zveknuo trafo (samo on u sebi ima oko 20-25 kg zice po 10 eur kg u proseku da se namota nova) , otislo ovo ono , nesto skinuto itd i kada se sve sabere da se servisira i dovede u red covek ga jednostavno preplati na zalost . Znaci kupovati samo ako je ispravan ili u suprotnom ako se sa sigurnoscu utvrdi kvar pa se to uklakulise u cenu .Pozdrav Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|