[ DARKO LEE @ 20.09.2012. 12:45 ] @
da li zna ko sta joj je da se ugasi sama 50 puta na dan? HVALA
[ Hakija1710 @ 20.09.2012. 15:21 ] @
Zdravo
Najverovatnije da je televizor neispravan.
Resenje je servis.
Pozdrav
[ DARKO LEE @ 20.09.2012. 17:49 ] @
to znam i ja da je neispravna neko vrijeme radim s televizijama i sve sam uspijevao popravit uz pomoč vas zato sada postavljam pitanje sta bi joj moglo biti iako ja sumjam na vn tranzistor da gubi kolo kuzim se u to nesto pa eto ovim putem molim pomoc. Hvala unaprijed
[ Hakija1710 @ 20.09.2012. 19:32 ] @
Zdravo
Bez ljutnje, ali kako si postavio pitanje ne verujem da ce iko da pogleda tvoju temu.
Bar nam reci o kojem aparatu je rec, eventualno sasiju, glavne elemente da bi se mogli razumeti.
Pozdrav
[ DARKO LEE @ 26.09.2012. 12:24 ] @
radi se o televiziji quadro CTV72F20 pa evo ako se sada sta moze uciniti pa mi kazite i hvala vam unaprijed
[ Jordan Čebron @ 26.09.2012. 13:04 ] @
Kao prvo bi iz iskustva proverio priključne gajtane (utičnice,produžne gajtane,razvodnike) pa bi TV premestio na neki drugi naponski priključak.Ako bi bilo sve ovo ispravno onda treba otvoriti aparat i prelemiti mrežni dio (elemente u svičeru,mrežne i visokonaponske trafote)Kad je TV otvoren treba uzeti u ruke neki PLASTIČNI štapič i pokušati sa laganim udarcima dali je osetljiv na udarce pa ustanoviti od kuda dolazi.Najviše puta su za taki kvar krivi slabi lemovi ili kao sam na početku pomenuo priključni gajtani
I još nešto prije se latiš svega ovoga izdvoji baterije iz daljinskog upravljača,da nije slučajo u kratkom spoju dugme za izključivanje
[ DARKO LEE @ 26.09.2012. 14:06 ] @
hvala ti na pomoči probat cu prelemiti sve sto si rekao i vidit šta če biti,a daljinski nemam jer je crko tako da to mozemo iskljuciti iz opcije. i hvala ti jos jednom javim ti sta se desilo kad to napravim.