[ Sky Walker @ 21.09.2012. 19:55 ] @
Pre par dana instalirao sam jednu muzicku aplikaciju (nebitno koja, vrlo je popularna na fejsu) na fejsu. Posto sama aplikacija sadrzi bazu od bukvalno bezbroj pesama, cesto sam kliktao na pojedinacne pesme. Svaki put kada kliknem na pesmu, aplikacija postuje na moj profil sta trenutno slusam. Dakle, nikoga nisam spamovao, samo sam trazio neke zanimljive pesme, sto je i logicno. Medjutim, FACEBOOK je to (valjda) tretirao kao neki vid spama i blokirao mi profil.


Sada od mene trazi da unesem confirmation code koji je "navodno" poslat na moj sms broj.
Na srecu, imam i dalje taj sms broj koji oni traze, ali od potvrdnog koda ni traga. Kliknuo sam na "resend code", ali i dalje
nista.

Vec par sati cekam potvrdu.

Sto je najgore, ostaje mi "zarobljen" taj broj i otvoren nalog u koliko ne uspem da ga povratim. Malo pre sam citao iskustva drugih ljudi, da fb ne odgovara na mail, odnosno da je potrebno nekoliko meseci cekati na odgovor.

Da bar mogu da izbrisem svoj sms broj i taj profil, pa bih otvorio novi ako treba. Ne zelim da mi ovako stoji profil.

Najgore, sto sam zapoceo "caskanje" sa nekim prijateljima, a ne mogu sada da im odgovorim. Da ne duzim dalje. Probao sam da slikam telefonom licnu kartu, ali nije citko. Skener nemam. A nesto i ne zelim da svoja licna dokumenta saljem Facebooku.

Ne znam zasto mi ne dolazi taj potvrdni kod na sms!? A prethodno je verifikovan i dobijao sam obavestenja od prijatelja sa fb na sms.

Znaci, haos. Niti sam spamovao, niti vredjao nekoga, nista, daleko od toga.


Nadam se da sam jasan bio. Malo sam nervozan sada, jer me "zezaju" bez razloga...Znali mozda neko kako ponovo da povratim svoj profil?


[ Sky Walker @ 21.09.2012. 22:55 ] @
Ne znam ni zasto sam postavio ovde temu, znajuci da ponovo necu dobiti konstruktivni odgovor.

"Resenje" mi je da sutra kupim sms karticu i otvorim ponovo novi fb profil, i sve ispocetka...


Pozdrav