[ dragan.nikolic @ 23.09.2012. 08:46 ] @
Potreban flash dizajner za honorarne poslove.

Važno je da ste sposobni da:

• pročitate i razumete ovaj mail i ne postavljate pitanja na koja su ovde dati odgovori;
• ’’prodate’’ svoj dizajn, ovo NE znači da Vi prodajete, nego da se ne traži da dizajnirate nešto što se Vama dopada, nego ono što se dopada klijentu, ono što je spreman da prihvati i plati.
• samostalno radite; odnosno da ne mora neko da sedi pored Vas i da Vas navodi kako i šta da radite, podrazumeva se da od nas dobijate određene instrukcije.
• razumete da iako radite smostalno da predstavljate deo tima, neko radi ispred Vas, istovremno sa Vam ili čeka da nešto završite pa da nastavi svoj posao, do kraja svi mi koji radimo na projektu od toga živimo, ukoliko ne završite svoj posao kako treba, izbacujete svima novac iz džepa, ne samo za tekući projekat, moguće je da oterate dugogodišnjeg klijenta;
• isporučite testiran, potpuno ispravan kod, u rokovima koji sami predložite u planu rada;
• pored rada u flash-u, podrazumeva se da je potrebno da znate da kreirate ispravne html stranice (validan html i css kod), jer se flash ubacuje u sajtove;
• prednost je, a ne i uslov, da znate da povežete flash sa mysql bazom, u kojoj su promenjiva koje flash treba da prikazuje, dodaje, edituje ili briše, ne treba da programirate bog zna kakve funkcije, samo veza sa bazom.

Posao se obavlja tako što:

• dobijete opis posla;
• dobro proučite posao i napravite Vaš plan rada, po funkcionalnim fazama;
• na osnovu tog plana, dobro razmislite pa procenite potrebno vreme i predložite cenu i to nam pošaljete;
• ugovorimo posao;
• planirate dnevni posao, radite po planu, podižete završeno na servre i izveštavate nas o tome;
• vreme Vašeg rada je fleksibilno, možete raditi u bilo koje doba dana, samo je bitno da se držite Vašeg plana;
• plaćanje se vrši po završetku projekta ili faze projekta (u zavisnosti od složenosti i vremenu trajanja), odnosno nakon završnog testiranja i prihvatanja projekta od strane klijenta;

Ukoliko smatrate da je navedeno OK i da se uklapate u dati profil, pošaljite mi Vaš CV na [email protected].

Molim samo da opišete projekte koje ste radili (kratko ali informativno, tako da steknem utisak o poslovima koje ste Vi obavljali), nije dovoljno da mi prosledite link.