[ bozabaksuz @ 24.09.2012. 17:25 ] @
Postovani skoro sam kupio Yamahu AX-892 pojacalo i vec mesec jurim po sajtovima tipa limundo/kupindo/kupujem-prodajem i kupio sam vise od par zvucnih kutija i nikako nisam zadovoljan snagom ni cistinom zvuka. Trenutno koristim kutije CLATRONIC LB-562, zvuk mi je previse "mekan" da se laicki izrazim. Tj kutije su za mog ocuha, a on da grmi, a da zvuk bude dovoljno cist (ovo drugo je bitnije). Trenutno sam na kupujem prodajem video neke zvucnike po 130e, marke ELTAX sr500 i drugi su Norsk Audio Baltic 50 kao i Jamo Classic 8 koje mi prodavac nudi za 220e i na kraju Jamo BX 200a za 170e, oko 200e je najveca granica do koje bih isao. Interesuje me da li vrede bacanje dodatnog novca u odnosu na postojece koje sam platio oko 60e. Uglavnom slusa starogradsku ili staru rok muziku Jos dva pitanja, imam problem sa pojacalom, desava mi se kada daljincem pokusam da prebacim izvor zvuka prekidac krece da osciluje izmedju dve krajnje opcije na desnoj strani (phono/tuner) ili se zaglavi na krajnjoj levoj i preskace pokusavajuci da ode dalje ulevo (AUX). Daljinac je Yamahin RAX5 VY75570. Potenciometar zvuka radi normalno. I na kraju koja je vasa procena o vrednosti/ceni ovog pojacala, mislim da me je prodavac presao posto se bas i ne razumem u audio tehniku. |