[ mikanana @ 25.09.2012. 16:15 ] @
Zahvaljujem se svima koji su se javili!I onima koji bi zeleli da se jave.Za sada je tri osobe dovoljno ali ako se ispostavi da je obim posla veci svakako cu javiti u ovom oglasu.

Svi koji su zeljni sticanja iskustva dobrodosli su da nam pomognu.Radi se PHP sa shell skriptovima.
Glavni programer ce vam raspodeliti "zadatke",radite od kuce potpuno opusteno,a detaljnije informacije mogu dati od 5.oktobra kada je glavni programer slobodan,jer ja nemogu davati odgovore na pitanja jer ne znam programske jezike.
Za bilo koje druge detalje i ako ste zainteresovani svakako me kontaktirajte.
Nemate odredjeno radno vreme tako da pored projekta na kojem radite mozete usput doprineti i ovom projektu.

Pravi se ozbiljan "Game-hosting",ogroman je posao u pitanju zbog mnostvo opcija koje su uvrstene u samu uslugu koju cemo pruzati.
Od 5.oktobra bismo otprilike krenuli sa pripremama i radom na projektu.

Kontakt na mail: [email protected]

Novcane nagrade za dobro uradjen posao svakako imam zelju da podelim iako biste radili kao volonteri s'tim sto za neke stimulativne sumice(100e,200e,300e-zavisno od ucinka i broja volontera)trebate cekati da hosting krene sa radom i pocne donositi dobit....
Prijatna drugarska atmosfera,naucicete dosta novih stvari,postati kreativniji,zabaviti se,stecicete rutinu i ako ste voljni cekati odredjeno vreme bice i novcanih spomenutih nadoknada.

U sustini nudim vam sticanje itekako vaznog iskustva i u mogucnosti ste da testirate svoje znanje i profesionalnost.

[Ovu poruku je menjao mikanana dana 25.09.2012. u 22:55 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao mikanana dana 25.09.2012. u 22:56 GMT+1]