[ mokelet @ 01.10.2012. 18:57 ] @
Pozdrav!

Interesuje me da li je neko naišao na free CMS za onlajn prodavnicu koja ima mogućnost registrovanja prodavaca (koji će postavljati proizvode sa opisom i fotkama) i kupaca odvojeno, naravno sa admin panelom koji će nadgledati sve to?
Probao sam razne varijante besplatnih CMS-ova (Prestashop, OSCommerce, OpenCart, ZenCart), ali čini mi se da nemaju mogućnost registrovanja prodavaca već samo admin može da postavlja proizvode. Dakle, nešto slično Limundu, samo sa ograničenim nalozima (kupci mogu samo da kupuju, prodavci da prodaju) i bez aukcija već sa fiksnim cenama proizvoda koji se prodaju?
[ nemnesic @ 08.10.2012. 15:35 ] @
mozda drupal + http://drupal.org/project/ubercart_marketplace
[ mokelet @ 10.10.2012. 21:01 ] @

Hvala nemnesic, probao sam kombinaciju koju si mi preporučio i to je upravo ono što mi je potrebno! Treba naravno instalirati još par modula koji su zahtevani od strane Ubercart modula i to otprilike radi ono što sam zamislio. Problem je međutim u brzini. Iz nekog razloga, skripte se izvršavaju neobjašnjivo dugo vremena (par sekundi) u lokalu. Videću da isprobam na fakultetskom serveru a potom i na shared hostingu.
U međuvremenu sam odlučio da izaberem najmanje zahtevan i najjednostavniji CMS koji ima mogućnost najjednostavnije nadogradnje nekog Cart modula/ekstenzije, a admin stranicu za unos proizvoda od strane različitih vendora ću napisati od nule.
[ nemnesic @ 10.10.2012. 21:08 ] @
@mokelet nema na cemu,.

ovo sto trazis i sto smo privremeno nasli da resimo je obicno "Enterprise Level" i ovi naplacuju brdo para za tako nesto. Lepo bi bilo da neko odradi neki Open Source za multi vendor e-commerce solution.