[ bakara @ 11.10.2012. 19:42 ] @
Na moj galaxy S vibrant ubacio sam ICS passion rom, i jedino sto mi smeta sada je sto nemam onaj samsungov smart alarm koji se nalazi u okviru aplikacije clock.
Ova opcija postoji na svim samsung androidima.

Ima li neko ideju kako to da instaliram, kako se zove, i gde da nadjem?

Moze i neka nezavisna aplikacija koja ovo moze da radi.

Za one koji ne znaju o cemu se radi:
to je klasican android alarm ali ima da se cekira opcija smart koja se aktivira u odredjeno vreme pre glavnog alarma i pusta neke zvuke (mist, morning, forest, light, rain...) da se probudite bez cimanja.
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 11.10.2012. 21:12 ] @
Koristim doubleTwist Alarm Clock. Jako lep UI i visok nivo funkcionalnosti. Posebno volim opciju da kažem da sada želim da idem da spavam, pa mi on pokaže 4 preporučena vremena ustajanja (posle 4.5, 6, 8 i 10h sna).
http://goo.gl/eyPQw
[ bakara @ 11.10.2012. 22:22 ] @
Probacu...mada ja trazim opcije za budjenje, a ne za spavanje

I nokia je na symbianu imala dobar alarm koji je postepeno pustao zvuk tik....tik...tik i onda ga pojacavao.

Na androidima cak i nema opcije da se alarm postepeno pojacava ili da se alarm ugasi okretanjem telefona?
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 11.10.2012. 23:38 ] @
Pa ovo je opcija za buđenje :D
Samo su preporučeni sati prosek ljudskog izlaska iz REM faze, kada je mnogo lakše probuditi se. Primetio sam da mi je lakše da ustajem kada korisitm tu finkciju. Autosugestija ili ne, radi :)
A imaš u njemu i opciju postepenog pojačavanja zvuka.
[ dragancesu @ 12.10.2012. 04:53 ] @
I ja sam promenio samsung, ali ova motorola je bolja. Znam o cemu pricate pa sam i ja trazio resenje. Jedno od mogucih je skinuti odgovarajucu melodiju za alaram, recimo sa zedge.net potraziti ringtone sa morning

A probacu i preporuceni program
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 18.10.2012. 16:10 ] @
Probajte i Sleep Time. Meri vibracije na krevetu i ima vremenski raspon u kome treba da vas probudi (od 0 minuta, što je kao klasični alarm, do pola sata), tako da vas može probuditi i pre ne vremena, ako ustanovi da ste u lakoj fazi sna, a pre nego što biste utonili u dublju. Sličnu aplikaciju sam davno imao na iPhoneu i sad mi je drago da sam naišao i na Android verziju :)

http://goo.gl/EgM56