[ maddog_srb @ 18.10.2012. 09:40 ] @
Prvo sam dobijao spam sa mog domena, sa nepostojecim korisnicima, a primetio sam ga u catch all nalogu, medjutim tu nisam mogao mnogo toga da uradim, a i uspesno su bili markirani kao spam.

Medjutim danas sam primetio da je jedan takav nalog uspeo da se registruje na https://account.live.com, i da potvrdi konfirmacioni link? nije mi jasno kako je to uspeo, a zatim je promenio nalog sa emaila sa mog domena, na neki drugi hotmail nalog...

Nije mi jasno sta da radim, da li je moguce da posto koristim usluge Zoho Mail-a, da je neko uspeo da otvori legalan email na mom domenu bez mog znanja, ili je ovo neki sigurnosni propust mikrosofta?
[ GORSHTAK @ 04.11.2012. 22:36 ] @
Citat:
maddog_srb: Prvo sam dobijao spam sa mog domena, sa nepostojecim korisnicima, a primetio sam ga u catch all nalogu, medjutim tu nisam mogao mnogo toga da uradim, a i uspesno su bili markirani kao spam.

Ništa lakše nego poslati lažan mejl.
Citat:
maddog_srb: Medjutim danas sam primetio da je jedan takav nalog uspeo da se registruje na https://account.live.com, i da potvrdi konfirmacioni link? nije mi jasno kako je to uspeo, a zatim je promenio nalog sa emaila sa mog domena, na neki drugi hotmail nalog...

??? Kako znaš da je neko uspešno otvorio nalog na live.com?
Citat:
maddog_srb: Nije mi jasno sta da radim, da li je moguce da posto koristim usluge Zoho Mail-a, da je neko uspeo da otvori legalan email na mom domenu bez mog znanja, ili je ovo neki sigurnosni propust mikrosofta?

Pogledaj tamo sve mejl naloge, pobriši nepoznate, promeni lozinku za Zoho control panel.... ma koliko god voleo da pljujem po mikrosoftu, ne verujem da je u pitanju njihov sigurnosni propust.
[ maddog_srb @ 06.11.2012. 15:21 ] @
Znam ja da je lako poslati lazan email, zato i kazem da tu nisam mogao mnogo toga da uradim.

A znam da je uspesno registrovan zato sto sam primio email u kome pise da je adresa promenjena sa mog domena na neki hotmail. Znaci prijavi se sa mojim emailom, i po registraciji odmah promeni na neki hotmail.

Danas je se registrovao sa jos jednim NEPOSTOJECIM nalogom. Ne znam koje lozinke da promenim kada salje sa nepostojecih adresa, a ja ih vidim samo zato sto mi je catch all nalog.
[ GORSHTAK @ 06.11.2012. 22:31 ] @
Svoju admin lozinku, generalno ne znam ništa oko zoho mejla, ali oni bi trebali da ti priskoče u pomoć, ipak si njihov korisnik....
[ maddog_srb @ 07.11.2012. 08:21 ] @
Pitao sam njih, podrska im je veoma dobra, primetio sam da su proveravali, na kraju su mi rekli da obavestim microsoft. Promenicu lozinku mada 99% to ne resava problem, jer da ima lozinku slao bi sa neke od pravih adresa, a ne sa nepostojece, pa da ide u catch all.

Hvala na pomoci, medjutim izgleda da je to neki pojedinac koji sa vremena na vreme pokusava nesto sa nalozima, pa ako nastavim da mu brisem naloge, mislim da ce brzo odustati.