[ Andragon @ 23.10.2012. 18:48 ] @
Pozdrav svim forumašima, u potrazi sam za bilo kakvim IT poslom u Novom Sadu. Po struci sam inženjer tehničke informatike. Trenutno sam student specijalističkih studija na FTN (Komunikacione tehnologije) i posao mi je preko potreban radi finansiranja daljeg školovanja. U obzir dolazi full-part time poslovi kao i poslovi od kuće. Odlično poznajem sledeće oblasti: - Video produkciju i 2D animaciju (Premiere , After Effects) - Grafičke programe Photoshop I Illustrator - Audio montažu (Forge, Waves i Vegas) - Servisiranje računara, software i hardware - 7 godina Dobro poznajem HTML,CSS i umem da implementiram gotove javascript/jquary skripte. Moje dosadašnje radno iskustvo u mom gradu: - 4 godine audio,video montaže i realizacije na Regionalnoj TV, - 7 meseci web dizajna, grafičke pripreme kataloga u fabrici nameštaja. - honorarni saradnik na izradi video testova za Telenor http://goo.gl/KYZjW Svakodnevno pratim nove tehnologije na ES-u i Bench-u. kontakt: skype: andr8510 [email protected] 063/8050599 Hvala na pažnji, Milutin |