[ dolke022 @ 25.10.2012. 15:42 ] @
Pozdrav,

Prilikom pretrage foruma pronašao sam samo jednu temu na kojoj se diskutovalo o open source web shop aplikacijama, a kako je ista stara već skoro 4 god. odlučio sam da pokrenem novu.

Temu pokrećem, jasno, jer i sam imam u planu pokretanje webshop-a koji će biti orijentisan na srpsko tržište. Na web shop-u će se prodavati rezervni delovi za belu tehniku i kućne uređaje a postojaće i čitava paleta delova koji su veoma retki i koji se teško nabavljaju u Srbiji. Naravno sam shop će biti deo mnogo većeg portala koji se ovim bavi. Jedan dobar deo već postoji ali ne bih da iznosim link zbog zloupotrebe reklamiranja.


Trenutno imamo dilemu, a tiče se izbora web shop aplikacije. Open source rešenja su postala veoma popularna i donose brojne prednosti a jedna od najvećih je što su besplatna. Mi smo se odlučili da naš sajt kao i prateći web shop pokreću ovakve aplikacije.

Da li imate iskustva sa nekom od aplikcija poput VirtueMart-a, ZenCart-a, Presta Shop-a ili neke pak četvrte? Nama je ova poslednja veoma zapala za oko... šta vi kažete?

Hvala unapred.