[ mmarkkony @ 28.10.2012. 14:29 ] @
Pozdrav forumasi!

Poseduje pojacalo Technics su-x911 i uskoro ocekujem da mi stigne tuner Tehcnics ST X301L, pa bi me zanimalo kakva je uloga tro-iglicastog konektora koje se nalazi i na pojacalu i na tuneru?

Takodje me zanima da li postoji neka sansa ili varijanta da na pojacalo nakacim neki daljinac?

http://imageshack.us/photo/my-images/827/img11281.jpg/

Hvala,

[ zeoN_Rider @ 28.10.2012. 16:48 ] @
Citat:
mmarkkony

kakva je uloga tro-iglicastog konektora koje se nalazi i na pojacalu i na tuneru?

Taj tro pinski konektor sa flet kablom služi za vezu pojačavač - tjuner, a služi za daljinsko upravljanje svim uređajima jer je prijemnik ( senzor)u tjuneru.
[ mmarkkony @ 28.10.2012. 17:12 ] @
Super,

To znaci da kada povezem tim kablom tuner i pojacalo mocicu sa odgovarajucim daljincem da preko tuner(senzora) upravljam i pojacalom i tunerom,

Ako sam dobro svatio, kako bi pronasao daljinski ili kako da madjem odgovarajuci univerzalni daljinac?

[ zeoN_Rider @ 28.10.2012. 17:18 ] @
Citat:
mmarkkony: Super,

To znaci da kada povezem tim kablom tuner i pojacalo mocicu sa odgovarajucim daljincem da preko tuner(senzora) upravljam i pojacalom i tunerom,

Ako sam dobro svatio, kako bi pronasao daljinski ili kako da madjem odgovarajuci univerzalni daljinac?

Da to znači a što se tiče daljinskog, nemam pojma.