[ dusan678 @ 29.10.2012. 00:39 ] @
Pozdrav svima,


Selim se za nekoliko dana u novi stan kod Krsta , tamo imam SBB televiziju ali nikad nisam imao internet. Do sada u staroj gajbi sam koristio Telekom ADSL. Za SBB sam cuo sto stvari , da su super pa do da veza prekida non stop i da je brzina smesna.


Interesuje me da li neko moze da me posavetuje za SBB internet , uzeo bi 10 ili 16mb flatrate , kakav je (posebno ako ima nekog blizu Krsta da mi kaze svoje utiske) ? Jel je kvalitetan i jel vredi ga uzimati ? Brzine su mnogo bolje nego kod Telekom ADSL-a a i jeftiniji je. Jel ima nekih skrivenih ogranicenja za download ? Jel ima neko nekih problema sa MMO-vima kod SBBa (lag spikes,latency,data loss etc etc)? Kakve modeme daju , samo lan ( sa koliko prikljucka ) ili mogu da trazim modem sa nekoliko lan prikljucka + wireless ?
Unapred hvala na pomoci , Dusan[Ovu poruku je menjao dusan678 dana 29.10.2012. u 02:08 GMT+1]
[ calexx @ 29.10.2012. 07:15 ] @
To da je brzina smešna je smešno jer su im ostali tek skoro prišli (pa i prešli) i svi opet očekuju neko ubrzanje. Što se prekida i problema tiče, verovatno zavisi od same lokacije, kokmšiluka, čvorišta i tu može da pomogne neki komšija. Od opreme daju modem (koji naravno ima samo jedan lan) i wireless ruter pa tu nećeš da imaš problema. Ako hoćeš i telefoniju, što su upravo počeli da nude, dobićeš i noviji modem. Nema skrivenih ograničenja.