Citat:
Goran Rakić: Je li to sigurno da OpenJDK 1.7.09 sa IcedTea browser pluginom ne radi, a Oracle Java 1.7.09 sa Oracle Java browser pluginom radi ispravno?
sta znaci "sigurno", kod mene je tako .. 1.7_09-icedtea ne radi (fedora 17), onaj komercijalni 1.7_09 radi (probano kao vise usera sa vise masina)
Citat:
Zašto bi to bilo tako?
ne znam, meni gomila stvari generalno istoriski ne radi sa openjdk, za ovaj 1.7 sam cuo da bi trebao da radi 1/1 i da oracle sada kaze da je openjdk standard (nisam bas ispratio pricu od pocetka do kraja)...
Citat:
Nemam račun u Inezi, ali meni OpenJDK i IcedTea na Fedora 17 ispravno prikazuje da je aplet potpisan i želim li da ga prihvatim. Šta se dešava dalje ne znam.
pita i kod mene i accept-ujem ga ali ne radi .. kada trazi lokaciju za trust file i sifru na ok ne uradi nista osim zatvori dialog .. verovatno neki deo sa enkripcijom nije uradjen kako valja
Citat:
Do sada sam mogao da pročitam jedino da su ljudi koristili stari OpenJDK 1.6 i da to nije radilo (što i u podršci kažu da neće raditi).
momak iz podrske koji me zvao mi je odma rekao
- mora "sun java" nikako openjdk (ja sam poceo da je zovem "komercijalna java")
- mora ili najsveziji 1.6 ili najsveziji 1.7, stariji update-i ne rade
Ja sam probao 1.6.30 (mislio da je dovoljno sveze) komercijalnu i nije radilo a bio siguran da je ovaj 1.7 komercijalni a ne openjdk dok nisam probal na fedori 10 gde imam svezu komercijalnu javu i nema openjdk-a uopste i tamo mi proradilo pa sam onda krenuo da jurim gde je razlika i video na ovom glavnom kompu u procesima openjdk ..
bilo bi zgodno da ko god je razvijao taj app (zaboravih ko ga je potpisao, ucini mi se u prvi mah da je saga ali mislim da nije vec neka firma sa slicnim imenom) istestira i opravi doticni da radi i sa openjdk-om no sve je bolje od aplikacije koja zahteva ie6