[ bozob @ 07.03.2004. 03:10 ] @
Jel mi može netko preporučiti neke dobre news skripte za .asp? Znam za wwjournal i wwsite news i još puno nih al ako netko znaš još neke a da su dobre molim da naiše! |
[ bozob @ 07.03.2004. 03:10 ] @
[ impact @ 07.03.2004. 14:52 ] @
Ja upravo završavam moju skriptu. Možeš je pogledati na www.visit-kikinda.com/news/
Još puno različitih news skirpti možeš pronaći na http://www.hotscripts.com/ASP/...nts/News_Publishing/index.html [ bozob @ 07.03.2004. 17:42 ] @
znam da ima tamo al dosta ih je glupo. Treba mi nešto šta će napravit ono uvodni tekst a onda kad posjetitelj klikne na detaljnije ili više svejedno da mu dava puni tekst. I po mogučnosti da ima upload slika. A ono u tebe je article manager gdje si ga nabavio?
[ acatheking @ 08.03.2004. 12:43 ] @
I ja trazim neku asp news skriptu.
@bozob: postuj link odakle se mogu direktno skinuti te skripte koje vec imas. Meni bi vise odgovarala neka activex nntp kontrola, kojom bi sam napisao skript koji ce sa news servera procitati poruke i prikazati ih. Ima li neko takvu (free) activex kontrolu? [ impact @ 10.04.2004. 00:35 ] @
Citat: bozob: A ono u tebe je article manager gdje si ga nabavio? Nigde, sam sam je napisao. Od features-a u aplikaciju su implementirani: - pet nivoa pristupa - dodavanje korisnika, menjanje statusa korisnika - dodavanje kategorija i podkategorija - upravljanje komentarima posetilaca - interni messaging za usere aplikacije - ... i još neke stvari Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|