[ ihlibedich @ 26.11.2012. 12:54 ] @
Pozdrav drustvo, preporucili su mi ovo mesto da pitam za savet oko pazarenja nekog tv-a, citao sam postove malo i video da ima dosta ljudi koji se bas razumeju u to pa s toga da pitam nesto? :) Od decembra pocinjem da stanujem zbog faksa pa smo ja i moj buduci cimer resili da pazarimo neki tv. Odmah da kazem da gledamo da prodjemo sto jeftinije tako da neke LCD i LED varijante ne dolaze u obzir. Ja kuci imam vec LCD ali se koristi za celu porodicu i nema teoretske sanse da odnosem taj televizor u stan :D Posto sam citao vec da ovi novi po prodavnicama nasim i nisu bas nesto, onda smo poceli da gledamo razne ove oglase za polovne televizore a i ta cena od 80 do 110 eura nam bas odgovara. Recimo da trazimo ekran dijagonale od 72cm da bude i moze 4:3 a moze i 16:9 ako ima neki dobar. Interesuje me koje su se marke od tih televizora najbolje onako pokazale? Sto se tice televizje vec smo podneli zahtev za ADSL + IPTV tako da cemo to koristiti a i naravno po neki put i za filmove preko dvd-ja. |