[ kloc @ 13.12.2012. 13:35 ] @
| Imam problem na Golfu 2 1.6 benzin, kada dam nagli gas kad je hladan zagusi se pa prokine. a kad se ugreje sve dobro radi.
sauh je namjesten i leptir i gas, sve dobro odradjuje, cinimi se da je smjesa u pitanju pa zna li ko kako se ona steluje ispravno, karburator je pierburg 2e2 |
[ Jordan Čebron @ 13.12.2012. 17:39 ] @
Nisam još upoznat sa novom tehnologijom kako bi radili CRT aparati i LCD i Plasma aparati na sistem KARBURATORA -ALI NIKAD SE NEZNA-MOŽDA ČE PRORADIT I TV TEHNIKA NA KARBURATORE-to znači na uplinjače kod avtomobila
Ali ipak,da bi mehaničari kazali,da ništa ne znamo-taj LEPTIR u karburatoru vezan je na potenciometar koji prenosi parametre u elektroniku a on se zaprlja i nosi neprave vrednosti i tako elektronika ne zna kada je motor hladan ili zagrijan.Jednostavno rešenje je da se u karburator našprica neki "clining start spray" i se mašinu dodobra nateruje,da sva ta prljavština izgori-to iz mog iskustva-ali ipak NISAM avtomehaničar
[Ovu poruku je menjao Jordan Čebron dana 13.12.2012. u 18:50 GMT+1]
[ ZAS011 @ 13.12.2012. 17:57 ] @
Ja mislim da je tu karableznula fergutna za fercoknu. Sve u svemu, kod majstora.
[ kloc @ 13.12.2012. 19:11 ] @
ojj grske boze dragi dje sam temu postavio
izvinjavam se plaho
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.