[ Glava @ 20.12.2012. 11:16 ] @
Naime, imam navedeni Samsung LCD koji ima problem sa zatamnjivanjem slike, a mozda bi neko od vas mogao da mi pomogne oko "dijagnoze" :) postavio sam i video snimak, na kojem se doduse ne vidi bas najbolje sta se desava, ali probacu da sto bolje opisem simptome. Kada se TV upali slika bude kako treba. Nakon nekoliko minuta (nekad je to 15 a nekad samo 2-3 minuta), slika pocne kao da treperi, odnosno ne slika, nego jacina osvetljenja ekrana ili ne znam ni sam kako to tacno da opisem...znaci kao da treperi: normalno-tamnije,normalno-tamnije i tako u krug neko vreme, da bi onda slika uglavnom ostala tamnija nego sto bi trebala da bude...TV kada ugasim i ponovo upalim, slika odmah bude kako treba, ali samo narednih nekoliko minuta i onda sve krece iz pocetka...i onda opet tako nasumicno u krug: normalno-tamnije,tamnije-normalno, itd... podesavanja u meniju sva rade normalno i kada se slika zatamni, a ja u meniju povecam recimo osvetljenje ,slika bude bolja, ali je to daleko od normalnog... ako sam dobro opisao problem i ako se mozda na videu to moze raspoznati, mozda neko moze da mi kaze do cega bi ovo moglo da bude? napominjem da se na video snimku i ne vidi bas najbolje , kako ustvari ovaj problem uzivo izgleda,ali mogu samo da kazem da je stvar vrlo iritirajuca, jer coveka zabole oci kad slika tako "treperi" a duze se gleda... http://youtu.be/XD21mgAj3wo pozdrav i hvala unapred! |