[ mehanizamm @ 26.12.2012. 20:32 ] @
Imam windows 7 Profesional, kreirao hotspot. Network and Sharing Center - Manage Wireless Networks - Add - Create an ad hoc network - unesem naziv, sifru, cekiram save this network.
Medjutim ja tu mrezu ne vidim drugim uredjajem (telefonom).
Sta treba da uradim da bi ta mreza bila vidljiva?
[ sad_ste_face_jel @ 28.12.2012. 00:20 ] @
Pojasni prvo kako se kacis na net jer po ovim informacijam tesko da ti neko moze pomoci.
[ cyBerManIA @ 28.12.2012. 02:44 ] @
Na kojim standardima radi laptop, a na kom fon?
Mozda si pustio na laptopu full N, a na fonu imas G, pa se ne vide.

Ili

Na laptopu otvori listu mreza i videces svoj adhoc. Ukoliko nisi kliknuo connect, klikni da se pojavi "waiting for users" i probaj tad. ;)
[ mehanizamm @ 28.12.2012. 10:22 ] @
Citat:
sad_ste_face_jel:
Pojasni prvo kako se kacis na net jer po ovim informacijam tesko da ti neko moze pomoci.

Na net se kacim preko lana, 3Gnet, Orion USB (zavisi gde se nalazim).. I bilo od kojih ti konekcija ja hocu da sharujem na wlan..

Citat:
cyBerManIA:
Na kojim standardima radi laptop, a na kom fon?
Mozda si pustio na laptopu full N, a na fonu imas G, pa se ne vide.

Ili

Na laptopu otvori listu mreza i videces svoj adhoc. Ukoliko nisi kliknuo connect, klikni da se pojavi "waiting for users" i probaj tad. ;)

Neznam kako da na laptopu menjam standard? Pozajmio jos jedan laptop i sa njim ne vidim mrezu i obrnuto..
U listi mreza stoji "waiting for users"..
[ Mile-Lile @ 28.12.2012. 12:07 ] @
Da ti na laptopu nije kartica u a/n standardu tj. na 5ghz (mislim na tu što pravi hotspot)? Ako je tako zbog toga je ne mogu videti kartice koje su na 2,4... Viđao sam laptopove koji imaju kartice u a/n standardu... ništa drugo mi ne pada na pamet...
edit: jedino da pre nego postaviš hotspot, skeniraš sa tom karticom etar da vidiš ima li nekih mreža za koje znaš da rade na 2,4 i radi li kartica
[ Aleksandar Đokić @ 29.12.2012. 12:48 ] @
Ili da napise model laptopa.