[ Boohh @ 30.12.2012. 11:29 ] @
Obicno znam kad zabrljam nesto. Sad mi nije jasno. Bas nista posebno nisam pisao niti ulazio u neke polemike i rasprave. Pregledao sam svoje poruke i nista mi nije jasno.

Na forumu sam pod korisnickim imenom "boxxterr", i pise mi da sam privremeno banovan. Cak i poslednja moja poruka je nebitna i nista posebno.

Osim sto mi je zabranjeno da pisem, ne mogu da gledam UMZ forum kao da ne postoji. A sve ostale mogu da citam. Jedino ako je neko usao u moj nalog i pisao nesto pod mojim imenom, ali mislim da je moj stil prepoznatljiv.
[ Shadowed @ 30.12.2012. 11:33 ] @
Nije greska. Do sada si banovan vise puta i stalno se ponovo registrovao tako da ti se ne gleda kroz prste pre banovanja koje si u ovom slucaju dobio jer spamujes gomilom poruka (dakle, ne zbog neke pojedinacne poruke).
UMZ ne vidis jer ga vide samo ulogovani, ne-banovani korisnici.
Dakle, nema greske, sve je tacno kako treba da bude.
[ Boohh @ 30.12.2012. 11:38 ] @
Ok. Nikad nisam bio banovan bez razloga. Ali sad mi nije bilo jasno. MIslim da se nisam bas nesto raspisao ovaj put, oko par poruka dnevno. Hvala na objasnjenju.
[ plus_minus @ 30.12.2012. 12:19 ] @
Citat:
Boohh:Hvala na objasnjenju.


Sada, verovatno neko u sebi razmišlja .. "Molim. I drugi put!"
[ Boohh @ 30.12.2012. 14:45 ] @
Citat:
plus_minus: Sada, verovatno neko u sebi razmišlja .. "Molim. I drugi put!" :DJa nikad nikog nisam uvredio na forumu, ili se svadjao ili tako nesto. Banovan sam uvek iz istog razloga, zato sto se nisam slagao sa kozervacijom foruma nauke.

Sada sam pomislio da sam banovan zbog babe tranvestita i betonskog penisa visokog 30 metara, ali sam posle video da ta poruka nije obrisana. A ionako sam je samo citirao.