[ paga @ 01.01.2013. 17:16 ] @
| Pozdrav forumaši.
Kupio sam ovaj TV. Kako sam se zanimao sa njegovim mogućnostima, video sam da ima i LAN konektor.
Kada sam kupovao TV nisu naveli da ima neke od mogućnosti preko LAN-a.
Mene zanima:
1. čemu služi ovaj konektor (da li da se "ide" na internet ili samo da sa lokalne mreže preuzme neki sadržaj);
2. kako da ga aktiviram, s obzirom da u meniju ne reaguje na uključivanje (doduše, piše u uputstvu Mreža (opciono))
Ovo pitam zato što sam zagledao u konektor i video da ima onih 8 žičica, pa mi nije jasno da li su nešto unutra izbacili, a konektor ostavili. Zbog ovoga sam pomislio da bi ovo moglo softverski da se otključa, ako je sva elektronika tu.
Pozdrav svima... |
[ paga @ 04.01.2013. 12:21 ] @
Hajde da vas zamolim još jednom da mi date odgovor na pitanja...
Znači, čemu služi LAN konekcija na TVu: da se surfuje internet (po nekim youtube) ili za local storage pregled medija...
[ vasami @ 09.01.2013. 18:26 ] @
Planiram da uzmem ovaj TV, pa me zanimam kako se pokazao sa prijemom digitalnih kanala? Da li ima zvuk na RTS HD, odnostno da li moze da pusta dd+?
Citao sam da neki televizori i digitalni risiveri imaju problem sa zvukom na RTS HD posto on ima dd+.
[ paga @ 13.01.2013. 10:29 ] @
Kod nas još nije pušten DVB-T2 signal sa Rudnika, tako da nemam digitalnu televiziju.
Tjuner je malo sporiji, slika nije loša.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.