[ nmcyber @ 03.01.2013. 20:59 ] @
Imam nekoliko pitanja u vezi ovog faklteta konkretno njihove relativno nove ponude vezane za vanredno studiranje -> Link

1. Znam da ovakve stvari u inostranstvu već uveliko postoje čak i na državnim univerzitetima. Slušaš i polažeš onoliko ispita koliko možeš da postigneš. Međutim ovo je novo kod nas ? Koliko možda biti cenjena ova diploma ?

2. Šta se podrazumeva pod "autorizovana predavanja" ? Ima li neko informaciju kakvi su materijali za učenje i uopšte podrška profesora/asistenta ? Jel se sve svodi na slanje literature u pdf formatu ili ima i nešto multimedijalno (što bi bilo za očekivati budući da jedan kurs košta ko prosečna plata u Srbiji).

3. Zanima me generalno kvalitet ovog fakulteta... iskustva...

Inače nije mi cilj da hejtujem fakultet, ali zanima me kakvo je realno stanje. Imam mnogo prijatelja koji studiraju na privatnim fakultetima i sve se svodi na kupovinu ocena/diploma a znanje dobijeno na fakultetu 0 ! Njima tako nešto odgovara, dok meni ne baš...Ako bi izdvajao ovo veliki novac i slobodno vreme pored diplome bi želeo da nešto i naučim.