[ SBSL @ 08.03.2004. 22:00 ] @
| Naime imam na kompu negde oko 6000 pesama ali su mi neke ne sredjene pa bih hteo da ih renejmujem sve... Negde pise UNKNOWNm negde broj pesme ali mene sve to nervira pa sam resio da ih sredim...
E sad da li neko zna nekiprogramcic koji ce mi iskljuciti ID3 tag na sve pesme a ne samo jednu po jednu... I neki programcic za brzo renejmovanje MP3 pesme...
POZDRAV IZ VRSCA... |
[ SBSL @ 08.03.2004. 23:31 ] @
Ovo za ID3-tag sam resio... Naime imao sam mozda stotinak pesama sa tag-om pa sam ih zajedno pustio u WUNAMP-u i samo skljocao ono da ugasim...
Ali sad postoji veci problem... Kako da renejmujem brzo fajlove...
Treba mi neki programcic u kojem cu npr. za Acu Lukassa izabrati 10-ak pesama i posle samo imena pesme a aca lukas da ostane na svakoj od naznacenih...
POZDRAV ***
[ Homer Simpson @ 09.03.2004. 00:50 ] @
dr tag
[ markantz @ 09.03.2004. 08:18 ] @
imas recimo Tag and rename koji je komercijalan, a imas i The GodFather koji je free
[ djdrale @ 09.03.2004. 10:57 ] @
Ultra Tag Editor za koji jos ne mogu naci crack.
[ SBSL @ 09.03.2004. 18:11 ] @
pitanje za HOMER SIMPSON-a !
Skinuo sam Dr.Tag+, vredi svaki skinut MB, inace ima negde oko 8MB...
E sad PROBLEM, nemam CRACK a i nigde da ga nadejm... Probao sam na nekoliko sajtova koji se bave ovom temetikom ali uzalud...
Jer ga imas ti ? Ili mi reci link sa kojeg da ga skinem...
POZDRAV///
[ SBSL @ 09.03.2004. 18:56 ] @
Inace verzija koju ja imam je 2.0.0, nigde nema CRACK-a...
I imam jos par pitanja... On kada renejmuje sve lepo radi ali mi se ne svidja to sto na svaku rec stavi prvo veliko slovo... Da li mogu nekako da podesim...
I drugo pitanje zasto nece da renejmuje neki fajl ako je to remix...
NPR. imam colonia - ti da bu di bu da i colonia - ti da bu di bu da (remix)....
POZDRAV>>>
[ Homer Simpson @ 09.03.2004. 23:38 ] @
ima ima, potrazi malo bolje....
ja sam nasao dva...
imas google za to....
ne mogu ovdje da ti stavljam link, pravila...
podesavanja texta, pa procackaj malo po opcijama,
sad nemam vremena da ti napisem,
mozda ovih dana
[ Homer Simpson @ 10.03.2004. 03:16 ] @
@Joca 26
probaj ovaj program, pored katalogizacije
muzike imas i promjenu ID3 Tag-ova...
o njemu na:
http://www.elitesecurity.org/tema/28977/0#243273
[ SBSL @ 10.03.2004. 16:21 ] @
Ma skinuo sam i taj i ona 3 sto su dati u onoj temi ne znam tacno koja tema...
Ali nista ne vredi kao DR.TAG !
Da bar u tim ostalim programima ima to da sredi po malim-velikim slovima pa ajde, najvise mi treba zbog toga, a sto se tice ID3-tagova to lako mogu da uradim i sa ovim ostalima...
A mozda cak postoji ta opcija i u drugim programima ali ja ne mogu da je nadjem...
Ovde u DR.TAG-u ima lepo opcija AUTOMATIC i gotovo ali nemam CRACK :)
Imam ogranicenje na 50 pesama...
POZDRAV***
[ urade @ 14.03.2004. 19:08 ] @
ima li neki program koji sa audio cd-a cita ime pesme i pevaca,sta god da sam probao pise samo track 1...11,znaci da prilikom konvertovanja sa audio cda u mp3 ne moram pisati ime pesme i ostalo.nadam se da ste razumeli o cemu se radi,
pozdrav
[ MajstorRA @ 14.03.2004. 21:42 ] @
Citat: urade:
ima li neki program koji sa audio cd-a cita ime pesme i pevaca,sta god da sam probao pise samo track 1...11,znaci da prilikom konvertovanja sa audio cda u mp3 ne moram pisati ime pesme i ostalo.nadam se da ste razumeli o cemu se radi,
pozdrav
Moze ako na audio disku ima cd text, sto je malo verovatno. Jedini nacin je preko interneta, recimo u audiograbberu dovoljno je da kliknes Freedb (ikonica sa pingvinom) i ukoliko se cd nalazi u njihovoj bazi podataka skinuce ih za sekund i imaces spisak pesama.
[ saban2 @ 14.03.2004. 22:33 ] @
Citat: joca 26:
Ma skinuo sam i taj i ona 3 sto su dati u onoj temi ne znam tacno koja tema...
Ali nista ne vredi kao DR.TAG !
Da bar u tim ostalim programima ima to da sredi po malim-velikim slovima pa ajde, najvise mi treba zbog toga, a sto se tice ID3-tagova to lako mogu da uradim i sa ovim ostalima...
A mozda cak postoji ta opcija i u drugim programima ali ja ne mogu da je nadjem...
Ovde u DR.TAG-u ima lepo opcija AUTOMATIC i gotovo ali nemam CRACK :)
Imam ogranicenje na 50 pesama...
POZDRAV***
Evo ti jedan link pa pogledaj
http://perso.club-internet.fr/boyerjl/
Ovo je plugin za winamp i ako je dobar.
Radi sve sto treba.
Trenutno najnovija verzija je 1.55 i ja tu koristim.
Program je mali oko 200 kb,a i Free je.
[ SBSL @ 14.03.2004. 23:25 ] @
hvala brate... plug-in je odlican ! ! ! POZDRAV * * *
[ djordje @ 29.12.2004. 23:35 ] @
MEXP for Winamp
[ M.O.D. @ 30.12.2004. 21:33 ] @
Probaj Tag&Rename neces se pokajati, mnogo dobar program.
[ SBSL @ 29.01.2005. 17:17 ] @
Jer zna neko gde mogu da skinem DR.TAG, ali nku stariju verziju da bi mogao da nadjem c...k ili s....l...
PoZdRaV
p.s - npr. 1.93 ili 1.94, a moze i onaj dr.tag plus v1.0
[ -Gorstak- @ 30.01.2005. 14:17 ] @
UltraTagger izuzetno jednostavan i pregledan, a radi gotovo sve što je potrebno za označavanje pjesama. Apsolutna preporuka.
[ SBSL @ 31.01.2005. 02:19 ] @
Mozda probam i taj.. Nego znas zasto mi se svidja bas Dr.Tag..?!
Neke pesme su mi napisane velikim slovima, a ja to mrzimmmm.. A dr.tag mi ladno sredi i to.. Samo prvo slovo reci stavi velikim slovom.. A ovaj iz tvoje preporuke ima to, skinucu ga sa neta...
PoZdRaV 
[ -Gorstak- @ 31.01.2005. 08:59 ] @
UltraTagger ima opciju Capitalize za promjenu velika/mala slova, a u opcijama pod Dictionary mozes da uneses izuzetke (npr DJ; feat.;) koje nece dirati.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|