[ FlashGrounder @ 09.03.2004. 00:12 ] @
|
Pozdrav!
Da li neko ima iskustva ili bar neku informaciju
o naplati preko WAP-a ili bar neki koristan link.
Ali znaci samo linkove gde mogu da vidim kako ide
to sa kreditnim karticama itd. a ne neke wap tutoriale.
Hvala! |
[ Nikola Denić @ 09.03.2004. 05:11 ] @
Dal si ti lud,lol.... pa bre ,kakvu imas ti zastitu pod wap browserom.... ovaj hm... nikakvu... koliko ja znam to ne mere radit.... neka me neko ispravi ako gresim !
[ noviKorisnik @ 09.03.2004. 07:07 ] @
Ako ne može - moći će.
Đorđe - nisam upućen u varijante koje opisuješ ali mi ideja deluje zanimljivo. Voleo bih da objaviš ovde neke korisne linkove.
[ zi:: @ 09.03.2004. 07:15 ] @
WAP nije siguran protokol, pa ne bih preporučio slanje senzitivnih podataka preko njega. Postoji puno prirodniji način za plaćanje preko telefona, naročito ako se radi o micropaymentu: SMS.
Npr. korisnik želi da skine neku pesmu, da preda oglas u novine, ili bilo šta što zahteva jednokratni kod, pošalje SMS, dobije kod, ukuca kod na webu i eto ... Naravno, plaćanje se odvija tako što se određeni iznos skine sa telefonskog kredita. Svi sretni i zadovoljni: i korisnik, i pružalac usluga, a najviše verovatno mobilni provajderi.
Ne znam da li kod nas neko pruža takvu uslugu, ali ako postoje već ona SMS glasanja, ili SMS chat, što ne bi i ovo. Ima neko dodatnih informacija?
[ Nikola Denić @ 09.03.2004. 07:40 ] @
Postoji mogucnost pravljenja bilo kakve aplikacije,naravno treba imati nekog u telekomu,ili u mobtelu....(testiranje aplikacije na njihovim serverima,dozovole i ostale tricarije koje cine ceo posao ozbiljnim) !
[ FlashGrounder @ 09.03.2004. 14:54 ] @
Al pazi ideja je npr. da sad ja kao hocu
nasim gasterbajterima da prodajem domacu rakiju
ili mozda java igrice, slicice, melodije i ostala sranja
(naravno podrazumevam da se na neku foru
potencionalna musterija uveri u diskreciju i da se usudi
da ostavi broj svoje CC )
I cenim ga da bi sa dobrom reklamom moglo da sljaka
[ Nemanja Dubravac @ 09.03.2004. 15:31 ] @
alkohol ces tesko preneti preko
[ igorsa @ 09.03.2004. 17:23 ] @
Čekaj ne kontam, jel ti planiraš neku prevaru, ili hoćeš da radiš 100% pouzdano!?
Ove improvizacije kako ih zamišljaš ti neće proći.
Ne znam zašto hoćeš rakiju da prodaješ preko wap-a?
Odradi normalan sajt i šljakaj...
A pre toga konsultuj Tasu

[ zi:: @ 09.03.2004. 18:41 ] @
Citat:
Postoji mogucnost pravljenja bilo kakve aplikacije,naravno treba imati nekog u telekomu,ili u mobtelu....
A šta ako nemam nikoga u telekomu, mobtelu? Ne može ništa ozbiljno bez burazerske veze? Ima neko nekog iskustva?
U Mađarskoj, npr. postoje ozbiljni servisi, koji omogućuju SMS aplikacije koje poželite. Baš sam pre koji dan poslao 25.000 SMSova, sve je izašlo u roku 2 sata.
A u WAP i rakija kombinaciju, ne verujem baš. Za to je bolje napraviti neki kulturan web site.
[ FlashGrounder @ 09.03.2004. 18:42 ] @
Ma neeeeeeeeeeeee!
hahaha
Rakiju sam bre dao kao primer
I naravno ne pomisljam na neku prevaru
nego samo da nekako zadobijem poverenje.
I video sam neke xxx sajtove za wap na kojima
su bile forme i to mi je jos malo dalo nadu da moze!
[ Nikola Denić @ 10.03.2004. 17:23 ] @
Citat:
zi:::
A šta ako nemam nikoga u telekomu, mobtelu? Ne može ništa ozbiljno bez burazerske veze? Ima neko nekog iskustva?
Na zalost ,ovo je Srbija,i moras da imas nekog ,ili nesto... daleko smo mi cak i od Madjarske... !
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.