[ kile968 @ 08.01.2013. 16:42 ] @
| Pre nekog vremena sam u jednoj od davnih tema (2006 g.) ovog foruma našao ovu verziju LEGEND-a. Po napajanju mislim da je oko 250W. Svi delovi su lako nabavljivi pa sam eto zainteresovan da ga napravim. Interesuje me vaše mišljenje o tom pojačalu.Još nešto, pošto imam trenutno napravljen ispravljač od +-40V da li mogu sa njim da napajam to pojačalo samo radi prve probe.
|
[ 44250 @ 08.01.2013. 17:21 ] @
koristi fajlove sa Borine BAS strane i samo te verzije na njoj-one su radne i najbolje verzije tih pojačala. možeš probati pojačala na tom napajanju ali kad dođe na svojih +/-75V napajanje moraćeš ponovo da podesiš mirnu struju. razlika u dijelovima je minimalna a svi su dostupni po pristojnim cijenama.
http://bas.elitesecurity.org/indexV.html
[ viktor1986 @ 08.01.2013. 18:30 ] @
Mislim da sam ti vec pisao u privatnoj poruci... Nemoj raditi tu verziju vec onu sa Borinog sajta. Ja ne bih prikljucivao +/-40V DC na pojacalo kome treba +/-70V DC a to bih savetovao i tebi.
Pitanje za tebe, zasto ne bi radio prema semi sa Borinog sajta? To je isprobana varijanta koja radi.
[ kile968 @ 08.01.2013. 19:16 ] @
Ma tek se odlučujem . Prva želja mi je bila STAGE-MASTER, a onda slučajno naletim na ovu verziju.Vidim ima pločica , raspored delova, pa ko velim to je već neko napravio, isprobao. Koji napon treba za STAGE-MASTER?
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.