[ aleksandarbozovic @ 09.01.2013. 19:42 ] @
| Postovani prijatelji, kupio sam tp link tl-wa5210g pre mesec dana i od pocetka koriscenja imam problema sa koriscenjem ap moda. kupio sam ovaj uredjaj sa idejom da ga koristim kao ap, ali kada je uredjaj u tom modu cesto se desava da veza ne moze da se uspostavi, tj. ne mogu da pristupim internetu preko ovog uredjaja. uredjaj se inace povezuje bezicno na modem huawei hg520c a preko utp kabla je spojen sa racunarom. duzina kabla od racunara do tp link uredjaja je oko 10 metara. udaljenost modema je oko 200 m, ima opticke vidljivosti, nema prepreka i jacina signala je od 20 do 40 db. zna li neko sta ne valja? ko je imao iskustva sa koriscenjem ovog uredjaja nek takodje pomogne... |
[ Aleksandar Đokić @ 10.01.2013. 05:23 ] @
Ne razumem, dal se tp-link povezuje bezicno, il se ti povezujes na njega?
[ aleksandarbozovic @ 10.01.2013. 09:45 ] @
Tp link se bezicno povezuje na modem, a moj racunar se kablom vezuje na tp link.
[ Aleksandar Đokić @ 10.01.2013. 18:02 ] @
Zasto onda AP mod?
[ aleksandarbozovic @ 10.01.2013. 18:29 ] @
u tom modu imam internet. u podesavanjima tp linka sam postavio da wireless mode radi kao klijent, a da mu operativni mod bude ap.
[ aleksandarbozovic @ 12.01.2013. 21:04 ] @
Znam da je postavljanje odgovora jedan za drugim zabranjeno, ali ne mogu da koristim opciju izmeni...
Kada je bežični mod tp linka u klijent modu i kada je operativni mod tp linka u AP režimu rada, nekad se konekcija uspostavi, ali komunikacija traje nekoliko minuta i onda dolazni saobraćaj stane. nekad samo piše: "Limmited connection" i nema komunikacije. Repair opcija ne rešava problem, a ni ručno biranje IP adrese. Takođe ni restartovanje uređaja ni isključivanje iz struje ni ponovno uključivanje u struju ne daje efekta. zna li neko zbog čega se ovo dešava? da li je u pitanju ispravnost uređaja? Da li su u pitanju pogrešna podešavanja? Ako treba još neka informacija pitajte. Molim za pomoć...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.