Ne salim se sa php-om sam kao i u pocetku dok sam ulazio u svet web programiranja, nisam znao sta znaci background
Tako sada ne znam ni sta je fora kod php-a mislim kombinacije kako idu i to
Ali ajde da ja tebi dam primer, posto vidim iz aviona da mi nesto nece stimati
Ali bukvalno jer sam vec probavao nesto slicno, evo kako idu moji poslednji kodovi tog Trenutni korisnici:
$sql3="SELECT * FROM $tbl_name";
$result3=mysql_query($sql3);
$count_user_online=mysql_num_rows($result3);
echo "Trenutni korisnici : $count_user_online ";
// if over 10 minute, delete session
$sql4="DELETE FROM $tbl_name WHERE time<$time_check";
$result4=mysql_query($sql4);
// Open multiple browser page for result
// Close connection
mysql_close();
?>
Znaci hocu da promenim to Trenutni Korisnici , boju, font, marginu ili ti poziciju gde zelim da mi dodje i mozda jos nesto. Sve u svemu radim to zbog sajta mog kojeg sam opravio (
http://www.apb-serbia.iz.rs ) i mozes sam videti da vec imam to, ali je fazon sto ide preko drugog sajta a nije moje sopstveno. I onda ja hocu da bude fora sa mog sajta a ne sa necijeg drugog, ne volim da idem na neciju grbacu kad mogu imati svoje
Pa makar bilo da se mucim od jutra do sutra
I hvala ti u napred na razumevanju
Uspeo sam tako sto sam u index.php ubacio ceo kod od pocetka do kraja i pozvao iz css-a ono sto sam hteo da uradim a to je da promenim font,boju, poziciju i ostalo. Sto znaci da sam isao <div id="online">kod phpa ceo</div>
E sad ajde posto sam uspeo ok i ne treba mi vise pomoc ta. Ali kako npr. da u index.php dodam dajl koji je online.php da izvrsi tu komandu a ne ceo kod da prekopiram u index? Da li se to moze uraditi? Ali pri tom da i pomocu css-a mogu promeniti izgled i ostalo? Hvala sto citate moje poruke, tesko je mene shvatiti al ko pazljivo procita shvatice i hvala na pomoci
[Ovu poruku je menjao marinsu dana 11.01.2013. u 14:42 GMT+1]