[ ogylab @ 13.01.2013. 16:21 ] @
Moram da se pohvalim. Prije neki dan na buvljaku naletim na ovog Luxmana LV-104u i kupim ga za 25€, otišao jedan kanal , sve ostalo u besprekornom stanju. Sredim ga sa originalnim 2sk/2sj , malo očistim i stvarno me prijatno iznenadio. Zvuk je perfektan iako su kutije malo "tanje" (Bang Olufsen Penta), basa ,visokih ,
dinamike... E sad da li je to zbog one 2 cevke?? Slike su sa veb kamerom , pa su dosta loše.
[ zeoN_Rider @ 13.01.2013. 17:34 ] @
Mene taj pojačavač nikada nije nešto zadivio zvukom, možda grešim?!

Na TO220 tranzistore koji se nalaze na drajverskoj pločici namontiraj hladnjake.
[ gmhans @ 16.01.2013. 06:28 ] @
Imadoh nekad DIY pojacalo slicne konfiguracije, Elektor Hybrid, sa lampama na ulazu i 2SK/2SJ na izlazu i sviralo je predivno...
[ djura012 @ 16.01.2013. 09:27 ] @
Citat:
ogylab:
Moram da se pohvalim. Prije neki dan na buvljaku naletim na ovog Luxmana LV-104u i kupim ga za 25€, otišao jedan kanal.

De Bre nalazite takve stvari ? Ja redovno kad naletim na nesto sto mi se svidi " Lupaju cene ko da kupujem novo "

Kako Hybrid kad ima tranzistore ?
[ zeoN_Rider @ 16.01.2013. 09:34 ] @
Ma tako se kaže, lampe u naponskom a tranzistori u strujnom delu.
[ ogylab @ 16.01.2013. 09:44 ] @
Citat:
zeoN_Rider: Mene taj pojačavač nikada nije nešto zadivio zvukom, možda grešim?!

Na TO220 tranzistore koji se nalaze na drajverskoj pločici namontiraj hladnjake.

Sve zavisi na kakvim si kutijama slušao, u kojem prostoru, šta si slušao i na kraju ukus.

Citat:
djura012: De Bre nalazite takve stvari ? Ja redovno kad naletim na nesto sto mi se svidi " Lupaju cene ko da kupujem novo "

Kako Hybrid kad ima tranzistore ?

Imao sam sreću, vjerovatno zbog praznika nije bilo puno ljudi, a i bilo je pohladno i pojačalo je bilo neispravno. Pozdrav!
[ djura012 @ 16.01.2013. 09:49 ] @
Citat:
zeoN_Rider:
Ma tako se kaže, lampe u naponskom a tranzistori u strujnom delu.

To jos nisam vido . Ali verujem da je dobra stvar !
[ zeoN_Rider @ 16.01.2013. 09:58 ] @
Citat:
ogylabSve zavisi na kakvim si kutijama slušao, u kojem prostoru, šta si slušao i na kraju ukus.

Slušao sam na veoma efikasnim kutijama i nije da baš ne svira dobro ali mi je bar po mom ukusu bio malo sporiji.