[ Morf1juM @ 15.01.2013. 19:30 ] @
[ Morf1juM @ 15.01.2013. 19:30 ] @
[ 44250 @ 15.01.2013. 19:44 ] @
SPRINT program,ovo isječeš na dijelove i pretvoriš u BMP fajl,podvučeš pod mrežu sprint programa i podesiš razmjeru u odnosu na poznatu veličinu sa predloška,recimo neki IC ili slično. Kasnije je sve do povlačenja linija. Može i manje je komplikovano nego što zvuči.
[ zeoN_Rider @ 15.01.2013. 20:40 ] @
Citat: Morf1juM S obzirom na povoljnu cenu, kvalitetnu izradu i dobru ochuvanost pojachala, palo mi je na pamet da izradim taj MAIN BOARD- kao neku vrstu kopije originalnog i ubacim u to delimichno-komopletno kucishte, kako bih kompletirao uredjaj Odmah da ti kažem "Hrabro". Nemoj se patiti i mučiti taj pojačavač i nema neki zvuk ma koliko bio iz Esprit serije. Prošnjuraj po forumu i nađi neki od ponuđenih projekata pojačavača. [ Morf1juM @ 16.01.2013. 13:00 ] @
Ne znam zaista kakav zvuk ima, do sad sam chuo mozhda 2-3 Espritova pojachala, i kao i Sony uopshteno, meni se taj zvuk neshto i ne dopada. Druga stvar je shto mi je zapala za oko izrada i konstrukcija pojachala, pa sam samo iz tog razloga zheleo da se oprobam u tako nechemu i kompletiram ga. Poshto verujem ljudima koji su chuli "malo vishe" komponenti u zhivotu od mene, odustacu od ove moje zamisli.
![]() Shto se nekih drugih pojachala tiche, u toku su dva projekta- DOGC-H i APEX HV23 ,od kojih jedan malo kaska za drugim iz finansijskih razloga i nedostatka vremena... ![]() [ zeoN_Rider @ 16.01.2013. 13:15 ] @
Ni pravljenje klona te originalne pločice neće biti jeftina, a pitanje je da li će sve biti dobro na kraju krajeva.
Bolje krenuti od početka. [ Morf1juM @ 16.01.2013. 13:51 ] @
Da, naravno, druga stvar je kad se radi sve komplet od nule. Mogu slobodnao da kazhem da sam se malo zaleteo...
![]() [ zeoN_Rider @ 16.01.2013. 14:06 ] @
Citat: Morf1juM Mogu slobodnao da kazhem da sam se malo zaleteo... :D Nema veze, takav sam i Ja bio kada sam bio kao ti. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|