[ predator2 @ 16.01.2013. 19:35 ] @
Kupio sam polovan Tablet MID 7 bez punjaca. Kada sam ga dobio imao sam 15 minuta bateriju i radio je zvuk na njemu. Stavio sam punjac od nokie neki 5.7V 800mha i onda je pisalo stalno charging charged scharging charged i kao napunilo bateriju ali tako iz konstantnih prekida.
Za ovaj tablet mislim da ide 9V 1.5A punjac, dok ovaj prosli vlasnik tvrdi da ga punio isto od nokie na 5V.
E sad kad je na punjacu a ukljucen tablet onda cujem da nesto zuji, rekao bih da su zvucnici u pitanju i treperi ekran verovatno zato sto je slaba struja na punjacu. A kad je iskljucen tablet a puni se nema nista da zuji.
Zvucnici su pre toga radili pre nego sto sam stavio punjac ali sada vise ne rade.
A kad ubacim slusalice na slusalice ima zvuk. Jel to znaci da mi crkli zvucnici na tablet ili postoji softversko resenje?

Da dodam da sada nakon 1h punjena na ovom slabom punjacu dok je bio ugasen tablet, ukljucio sam ga i imao sam zvuk, pustio sam pesmu ali to je trajalo samo oko 2 minuta, nakon toga poceo kao da se gubi kontakt sa zvukom i prestalo je da radi. Ja ubacio posle slusalice i ono ima na njih a na njega nikako. Posle opet tako kad se kao napuni malo vise baterija i ukljucim tablet onda imam zvuk 2 minuta na njegove zvucnike.
Ubrzo mi se i baterija spustila na nekih 20%. Da li je moguce da zbog prazne baterije nema zvuk na zvucnike?
Ostavio sam ga da se duze puni ugasen i sad kad se puni svetli crveno dioda ali nakon sat ipo vremena dioda vise ne svetli. Crveno kad svetli znaci da se puni a kad je skroz puno trebalo bi zeleno da svetli. A ovo sto se skroz iskljuci verovatno znaci da prekine vise da ga puni.

[Ovu poruku je menjao predator2 dana 17.01.2013. u 03:58 GMT+1]