[ flake4kv @ 24.01.2013. 14:45 ] @
Ovako, dobio sam ovaj zadatak: Za seminarski rad birate samostalno temu i kreirate web aplikaciju.
Obavezni elementi su sledeći:
- Baza podataka sa minimum 3 tabele: korisnik (za logovanje), kategorija i stavka (na primer, kategorije softvera i softver, proizvođači i proizvodi, vrsta i artikal i sl.)
- Obezbediti prikaz kataloga i elemanata u kategoriji (u smislu linkova sa listom kategorija koji vode na listu elemenata u toj kategoriji - kao na primer lista studijskih programa i svaki studijski program predstavlja link na stranu koja daje spisak studenata na tom studijskom programu i sl.)
- Administracija za korisnika koji se prijavljuje preko login forme. Administracija treba da obuhvati dodavanje, izmenu i brisanje zapisa - za obe tabele (kategorije i atikli) - ne mora za korisnike.
. Izabrao sam prodavnicu muzičke opreme. Treba mi mala pomoć jer ne znam odakle da počnem, ako može neko ko se razume u ovo bolje od mene da mi pojasni u kratkim koracima šta treba da odradim, ostalo ću sam. Znam da moram da koristim Dreamweaver i XAMPP, za Dreamweaver ću lako, XAMPP mi je problem i kako da spojim bazu podataka muzičke opreme sa sajtom.
[ bogdan.kecman @ 24.01.2013. 16:09 ] @
Citat:
flake4kv: birate samostalno temu


i ti si odabrao nesto sto ne umes?

Citat:
flake4kv:Znam da moram da koristim Dreamweaver i XAMPP


odakle to znas ne vidim ti to u zadacima

inace ovo nije pitanje za ovde, ovo pitanje bolje da postavis ovde: http://www.elitesecurity.org/f155-PHP-za-pocetnike