[ Kety @ 17.02.2013. 13:24 ] @
| Zamolila bi ako neko može da mi pomogne, a reč je o sledećem:
Komšija ima ruter Sitecom 300N. Kaže da se pre prilikom podizanja OS direktno konektovao na net. Međutim, nešto je urađeno (ne zna šta) i sada svaki put kad uključi komp mora da se konektuje na net.
Koristeći Sitecom wireless utility pokušala sam da nađem automatic connect ili save pass ali ništa nisam uspela. I preko google-a sam tražila neki halp ali opet ništa.
Da li bi neko mogao da mi pomogne? |
[ Aleksandar Đokić @ 17.02.2013. 20:44 ] @
Kako se komsija konektuje? Preko konekcije (PPPoE) gde klikne "Connect" ili iz onog menija pored sata gde ima listu svih wireless mreza?
[ Kety @ 17.02.2013. 21:51 ] @
U donjem desnom uglu se pojavi mala ikonica, kao znak uzvika samo bez tackice, crvene boje. Kad klikne na nju otvori se Sitecom wireless utility i tu je lista. On klikne na svoju i ispod liste otvori se deo gde treži da unese pass. U tom delu nema ništa što bi moglo da se čekira ili odčekira kako bi podesila.
Pošto je sve kod komšije trenutno ne mogu da ti ilustrujem kako bi bilo jasnije :(
Razmišljala sam da li bi možda moglo da se takvo podešavanje nalazi negde u Control Panel-Network Conections?
[ Predrag Supurovic @ 18.02.2013. 05:44 ] @
Sitecom 300N je izglkeda neki generički naziv koji pokriva grupu uređaja među kojima ima i rutera i USB adaptera. Ovo što ti opisuješ više liči na USB adapter a ne na ruter.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.