[ pisaccc @ 20.02.2013. 20:22 ] @
Pozdrav administraciji i forumašima. Mene zanima da li neko iz administracije može da obrazloži zašto je "pisac" banovan na mesec dana posle ovog posta: Citat: pisac: Citat: skitanka: Neprekidno sam dobijao izvod sa netačnim podatkom da je stan koji sam kupio "državna svojina sa pravom korišćenja", a ne "državna svojina sa pravom korišćenja i raspolaganja", jer ovo "i raspolaganja" po rečima načelnice katastra "ne može da stane u kućicu". Usledili su višemesečni košmari za Geodetskim zavodom i Direkcijom za imovinu i sto čuda, jer državnu svojinu datu samo na korišćenje - ne mogu da kupim. I šta mene sada briga da li su usluge katastra u Srbiji i najjeftinije na svetu, mogu i da su džabe, kada to ne radi? Ovo je još priča sa srećnim krajem, koliko je hiljada ljudi prevareno u Srbiji tokom proteklih 10 godina što se kupoprodaje nekretnina tiče, a koliko u Francuskoj? Tjah, ja sam moj stan uknjižavao 2 godine. Išao sam i u arhiv Beograda da kopiram građevinske dozvole od pre drugog svetskog rata. I eto uspeo sam. I bože moj, evo sav sam se potresao zbog toga ![]() A što se prevara u Francuskoj tiče ne znam kako stvari stoje specijalno za tu zemlju, ali znam kako stvari stoje globalno u celom kapitalizmu: meni se nešto čini da je ceo svet upao u finanijsku krizu upravo zbog finansijskih prevara sa nekretninama (nenaplativim kreditima uvijenim u nekakve pakete koji su se uvukli u finansijske tokove celog sveta). A to će nam opet doći, baš sa tog zapada koji je spolja gladac a unutra... finansijski ljudožder. Citat: Shadowed: morpheusxxx, dzabe ti to njemu pises, jednom smo se tako natezali sa piscem pa je ispalo da on upravo hvali taj sistem gde mozes preko jedino preko veze zavrsiti stvari i da je po njemu to sasvim normalna stvar. Izvoli daj link do tog posta kako bi dokazao svoje tvrdnje. U suprotnom te upozoravam da prestaneš sa trolovanjem, da te ne bih banovao. Takođe bih voleo da saznam i sledeći detalj za koji se ne mogu setiti da sam ga video u pravilniku (prosti odgovor sa DA/NE mi je sasvim dovoljan ![]() *) da li kada administrator ili moderator laže, to spada u njegove privilegije na forumu? Hvala unapred. |