[ Stonecar @ 24.02.2013. 11:42 ] @
| Imam problem kada skidam nesto stigne do kraja.I stane :\ Ne znam u cemu je problem,ako neko zna da mi pomogne.A da imam jos nesto.Od kada imam taji problem bio sam na facebook-u hakovan jedno 10x.Ko moze da pomogne bicu zahvalan. Pozz. |
[ citizenx @ 24.02.2013. 12:01 ] @
promena svih sifri (od racunarskog naloga, mejla, facebooka i ostalih internet zanimacija) i kompletna reinstalacija sistema.
[ Stonecar @ 24.02.2013. 12:16 ] @
Sve sifre su promenjene.A sto se tice sistema imam malo stvari,ali opet ostace sve to.
[ kristi1 @ 24.02.2013. 12:30 ] @
Ne postoji nacin da budes hakovan a da ti ne ucestvujes u tome na bilo koji nacin, ili da taj neko nije imao pristup tvom racunaru.
U buduce vodi racuna gde i kod koga se logujes na svoje naloge, sta klikces po internetu i ko sve seda za tvoj komp.
[ citizenx @ 24.02.2013. 12:42 ] @
Jos jedan savet. Ako vec morate da koristite internet kafe ili igraonice da proverite mejlove, ucinite to preko Private Browsing moda. Mozilla Firefox ima Private Browsing mod (Tools->Start Private Browsing). U toku sesije ne pamte se sajtovi koji se posecuju, login forme, passwordi, kolacici su iskljuceni. Mada ISP i dalje moze da prati aktivnost, kao i eventualni keylogger ako je instaliran moze sve da isprati, ali barem neka osnovna privatnost je ukljucena: u history ne ostaju tragovi, kao i vec pominjane login forme, passwordi itd.
[ Stonecar @ 24.02.2013. 14:05 ] @
Poslusacu vas.Ali za download? Stigne do kraja i stane?
[ PaStvarno @ 26.02.2013. 10:13 ] @
Stigne do kraja i onda antivirus skeira fajl, a dok ne završi sken ne možeš ništa?
Barem je tako kod mene
[ Stonecar @ 27.02.2013. 10:08 ] @
Resio sam problem tako sto sam izbrisao ceo komp :) Znaci sve particije i instal sam opet sistem.Na fb sam i dalje hakovan ali sam stavio code generator i sada kada treba da neko udje na moji profil treba mu kod. Hvala svima POzzzzzzzz.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.