[ david18 @ 09.03.2013. 11:46 ] @
Zdravo, imam jedan malo problem. Razvukao sam jedan utp kabal u drugi deo kuce, krimpovao(proverio, veza uspostavljena sa rachunarom vezanim na tom kraju). Potreban mi je ap u tom delu kuce da bih mogao bez problema da koristim sve moje uredjaje na wi fi. Medjutim, evo shta se deshava. U podeshavanjima ap, za taj jedan lan port omogucio sam mu da ima dinamichne podatke, tj da mu ih ruter prosledi i dodeli ![]() U podeshavanjima sam omogucio ap, ili bolje sliku da postavim ![]() Mreza je obezbedjena, a probao sam i bez zashtite, na disabled, isti je problem. ![]() Nisam zadao nijednu mac adresu u filteru dva puta sam proverio I kao shto cete videti na sledecoj slici kaze da ima povezana dva uredjaj, a nema nijednog. Probao sam i reset, i nije hteo ni posle toga to da promeni. Vidite da je i povezan na default gateway routera, i i dalje ne dozvoljava da se poveze, samo zaglavi na delu gde dodeljuje ip adresu. Shta mislite shta da radim sledece?? ![]() Ovo je sa telefona screanshot Sve sam zivo pokushao i ostao bez ideja, nadam se da ce neko iz ove zajednice uspreti da mi pomogne. Unapred se zahvaljujem na svakom ko zeli da mi pomogne. |