[ boy_ @ 18.03.2013. 17:21 ] @
| Pozdrav svima.
Treba mi pomoc kako mogu da napravim pretragu na sajtu po odredjenom datumu. U sustini - izabere se drzava iz padajuceg menija pa grad i stavi se datum od - do. Da li mozda postoji neka gotova skripta koju bi mogao da iskoristim?
[att_img]
Hvala unapred na odgovorima.
[Ovu poruku je menjao boy_ dana 18.03.2013. u 18:50 GMT+1] |
[ Nemanja Avramović @ 18.03.2013. 20:12 ] @
Izostavio si najbitniji deo, a to je šta pretražuješ? Ostavi strukture tabela, pod uslovom da uopšte želiš da pretražiš bazu podataka.
Što se gotovih skripti tiče, sumnjam da ima neka magična skripta koja vrši pretragu po želji, ali na ovom forumu postoje ljudi koji su spremni da odvoje svoje vreme da bi napravili ono što tebi treba; uz razumnu cenu, naravno. Ako želiš, mogu da ti prebacim temu tamo?
Ako ipak želiš da sam rešiš problem, ostavi nam deo koda koji si napisao, reci gde zapinje pa da vidimo u čemu je problem.
[ plus_minus @ 18.03.2013. 20:53 ] @
Postoji gotova skripta za pretragu vlastitog sadržaja na vlastitom sajtu (ili je postojala?). Besplatna je i to je made by : Bing. Proveri. Mislim da je potrebno da napraviš bing webmasters account i onda ćeš moći da je preuzmeš. Probao sam taj njihov rad, prošle ili pretprošle godine, ne sećam se tačno i radi fino. S' tim što nije bilo za moj ukus, tako da ne koristim takvo rešenje, ali, možda će tvoje potrebe biti zadovoljene.
[ Nemanja Avramović @ 19.03.2013. 18:40 ] @
Ali to mu ne omogućava da pretražuje po datumu, zar ne? U svakom slučaju, na zahtev autora teme, prebacujem ovo u IT berzu poslova.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.