[ blaki @ 26.03.2013. 13:13 ] @
[ blaki @ 26.03.2013. 13:13 ] @
[ gilopile @ 26.03.2013. 14:26 ] @
Preko win zero utility jako tesko, jer ocigledno ima problema sa WPA2 enkripcijom. Jedino da podesis na wireless ruteru WPA ili da skines ovaj utility za tu karticu i moci ces se konektovati preko njega bez problema. Naravno, ako se sam ne ponudi da ide preko njega, konfigurisi da on bude primarni utility.
[ blaki @ 27.03.2013. 07:34 ] @
Citat: gilopile: Preko win zero utility jako tesko, jer ocigledno ima problema sa WPA2 enkripcijom. Jedino da podesis na wireless ruteru WPA ili da skines ovaj utility za tu karticu i moci ces se konektovati preko njega bez problema. Naravno, ako se sam ne ponudi da ide preko njega, konfigurisi da on bude primarni utility. Naravno da sam probao i to, evo nekih rezultata: Sa prvom opcijom "tastera na mom AP" (ne znam kojeg kad nijedan nemam) ispočetka se čini da će nešto i biti ![]() Posle nekog vremena ![]() Na mojoj mreži, imam reč kao lozinku, QSS insistira na PIN-u i to osmocifrenom, koji sa svakim startovanjem programa menja, druga opcija (?????) ![]() Treća opcija da upisem PIN sa mog AP - nosio sam se mišlju da upišem PIN umesto pasworda na AP, ali sam odustao jer QSS očito ima generator (algoritam) stvaranja PIN-a, jer kako "zna" da je moj pin pogrešan (osmocifreni broj)? ![]() Tako da ukratko uopšte ne shvatam način funkcionisanja ovog softwera, a automatski ne odrađuje posao, pa sam odustao i od njega. Ako još neko ima ideju...... [ blaki @ 27.03.2013. 09:55 ] @
Evo resio. Skinuo sigurnost na AP sa WPA2-PSK na WPA-PSK "koliko može da podrži WinXP". Možda i ovo nekome bude od koristi. Pozdrav [ gilopile @ 27.03.2013. 10:27 ] @
Pa to sam ti predlozio u mojem prethodnom postu, misilim da predjes sa Wpa2 na WPA:) Mozda nisi video:) Definitivno je problem u tom utility-u i komunikaciji sa drajverom. Win zero nece da `vidi` WPA2, zato sam ti i predlozio WPA.
Pozz! Bitno da si uspeo:) Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|